Nov 11, 2007

Firdaus Reunion ATF'93 MRSM Muar

Best!!

Meriah betul hari ni..tahun ni aku jadik lord of the ring..tuan umah utk reunion x-mrsm muar 92/93. Last yr buat kat rumah Ayu Bed. Hari ni dier & Zaza takde..kureng sket la...tak cukup korum..


Kedatangan yg sempat dicatat..sumer datang on time ikut turutan..
1. Berry - datang dgn hb bawak assorted chox..cadbury, vochelle & 2 balang chox cookies..
2. Chubby - datang dgn bf bawak fruits..imported katanyer..kiwi, apples, oranges & kek lapis Sarawak..
3. K.Cik - bawak spagetti olio a.k.a mi rebus yang sangat sedap. signature dish dier nih..dengan udang2 yang sangat besar...bosa ibu jari kaki wa cakap lu!
4. Zetty & Azlina - konvoi sama k.cik..beli chox indulgence dr secret resepi...sgt best!
5. Atie - dgn hb bawak assorted dunkin donut..sedapnyer..budak2 suker..mak budak lagi la suker..
6. Dikja - aku landlord buat nasi empet, kuah kacang, roti jala, kari ayam, puding marble, air oren...

Party berjln lancar..seronok sgt dapat gather2 balik after so many yrs kitorang kawan..amek2 gambar..k.cik & zetty blk last skali tolong kemas2 sumer..makanan habis..tinggal kek jer sikit lagi..best! best!..Next yr agak2 nak buat umah sape plak ek?

3 comments:

shija said...

waaaaaaaaaaa.............bestnye....meriahnye..manyak makanan best2..chox indulgence secret resepi tueee....nak gambar,nak gambar...lame tak jumpe kak cik..mesti die lagik lawa kan ngah..yang aku ingat die tue putih..hahaha...

Dikja said...

ala...gambar xde. tunggu budak2 ni upload la..nanti aku edit..

shija said...

hensemnye....cutenye....anak capo tu ngah....bekenan aku....hahaha...meriah2..cantik2 belaka x-student mrsm muar nik erk..kakak i jek yang biasa2..wahkahkah.kem salam bakal mak metue aku tu yek..cakap kat die anak die aku bekenan..huhu..