Jul 3, 2008

lunch!

tgh2 buat paperwork sket seblm ke opis buat submission tadi, tiba2 cam lapar la plak! akak pun kedapur bukak treasure chest akak tu (peti ais)..tgk ada telur, kat atas meja ada roti tunggu hari nak expired. akak pun terkedek2 siapkan bahan dgn baju kurung pahang akak nih! pooofff!!!

lihat tefal ku yg berjasa itu...7 tahun sudah!!


roti tolo!
sebijik tolo, 4 bijik cili api, 2 bijik bawang kecik, setitik lea & perrins (jgn byk2 maung raso eh) & lada sulah. celup roti dlm bancuhan & goreng. ini ngam2 utk 2 keping roti sajork...double-sided.

dah siap!
dah makan! dah hapdet! dah setel paperwork! skrg akak mintak dirik nak gi opis duluk! daaa!!

2 comments:

Anonymous said...

perhhhhhh!!topping dah cam pizza aku nengok..dik!!akak nak super supreme 2,hawaiian supreme 1,pepperoni 3!!take away tau!!tu je..nanti kalu nak tambah lagi akak panggil balik!!wahhhhh!!motip nak mencekik?? makan puas2 nanti bulan 9 nak pose..ahaks

-acu-

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

tu la deh! sbb salu na mkn luar, teral betul ko bab order mengorder ni kan?? wey, minggu dpn blk kita masak mi rebus plak!! ibu yg buat plan..tapi sapo nak masak tu tak tau la aku! ha..ha..lantakk!!!