Apr 17, 2008

new blogger

tepat jam 12:48:48pm, akak dapat 1 msg...

dia: kak, aku dah ade blog
aku: apo url eh?
dia: http://niezearm.blogspot.com/

so, since akak tgh ada kat cc ni, akak pi la tengok2 umah baru dia. 1 entry yo ko jek? boh la gambar kak kam ko, cik pe'ah ko. yada..yada..semalam kilat potir, main suis tondang, blackout tem tu akak tgh ym mo cija. bila on blk pc tak kluar apa pun. adoyai gusak la pulak nak kena repair lagi. mencik!

jek, jeki ko dah blk lom? dr aritu aku suh buat blog wat derk jer..nia mem eh takdo tau boring yo? huhuhu

3 comments:

Anonymous said...

ko ni pon ngah..dah tau kilat mo potir bedontum bagai nak rak kek luar yang ko tak off pc tu buek apo..kan dah gusak..cian cem tak pek nak nengok poyoko ko pokoyo dah..

-acu-

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

tak ujan pun smlm..tiba2 poter mana aku tau

Anonymous said...

kak jah tipu...kak jah tipu..mano leh poter kalu tak ujan...kan main mongak kak jah nik...hahahah..ngah!sekali pandang kan,aku nengok gambar husband kak izzu,muke die cam bang sani la...muke kak izzu lak cam ngko..cam adik bradik..muke kowang same sehhhh...sampai aku confius japs mano satu gambar akak mo abang ipar aku nik..yada..yada(pinjam ayat ngko japs)

-acu-