Jun 25, 2008

hot!

sebab apa akak hot?

akak rasa bukan akak sorang jer rasa cenggini. sapa yang keje travelmania mcm akak ni harus feeling nak membunuh & merusuh punya. tu nasib baik keje mcm akak ni membolehkan akak sesukati decide nak travel ke tak nak, nak jln jauh ke dekat. kena mcm orang yang mmg hari2 kena travel ke opis tu...sapa nak jawab?? esok saja akak ada lebih dr 5 apt bermula di cyberjaya, singgah bangi, pastu ke tpm, seterusnya ke holiday inn villa jln ampang dan lastttt sekali berakhir di KLCC, murphy oil & petrosains. ohhh...tak menahan, parking lagik tu. mungkin akak harus pekena caramel gelato dulu seblm balik...utk menyejukkan badan...

cube korang kire tengok, esok agak2 brp hengget minyak akak kena isik tu?? dah la esok kena bwk waja, manual plak tu...keto kecit akak nan oto tu nak kena service sudah. huwaaa!!

2 comments:

Izzu Izzuri said...

Aku tgh berkira2 lg nk grk ke kl esok nih! Huhuuu!
Bila la dpt psg ngv nih.. Uhuukkk!!

:: AYU AYUMiE :: said...

takpe....u olss punyer keje.... manyak kuar duit...masyukkk lg manyak! cam kitorang yg hrpkan gaji tetap nie? camtu dpt, itew la nk wat belanje...wawawawaaaaaaa terasa sgt la sengkek biler nk tgu gaji...tetiber rasa nk jd siti nurhalija...keh keh keh