Jun 23, 2008

ni je???

gerak dr penang jam 10...berenti sekali jer kat r&r tapah utk mengisi & membuang isi perut.
mak bekalkan kuay teow goreng utk kiterang & nasi + ayam paprik + ikan goreng utk cem. sampai rumah ibu lebih kurang jam 3. seblm tu singgah pineapple kat sbn parade dulu... bukan utk beli nenas dlm tin ya kawan2.... beli surge protector!!! takut pc akak kena kilat lagik!
ibu belikan stoberi dr cameron. akak ske...akak ske...balik terus akak dip into HERSHEY'S chocolate syrup gitu sambil hapdet tugasan akak nih. sangat sedap ok!!

ibu: nia ha..budak2 tu bagi adiah besday!

akak: whatt??? ini yo ko??

hage rm9.90 sajork??? pricetag tak buang plak tu...siap la..b'day korang nanti aku bagi ceklat cloud 9 jer sorang seketul...cukup nok?? muahahahah

7 comments:

Izzu Izzuri said...

Olololololoh!! Ciannyer dia..
Weh jek! Ce bwk bersyukur!
Klau tanak pass sini aa..
Kuikuikui..

p/s: cam bahagia je bunyi kau bercuti ni.. aku tau pe xtvt ko.. Kehkehkeh!!

Izzu Izzuri said...

Eh!! Baru aku pasan!
HITAM JUGAK!!
:-p

Anonymous said...

wahkahkah+hahahhaa+kahkahkah+tralala...kan kak izzu kan,bukan tau nak besyukur member u niek tau..dio tau nak mengomplain sajorkk!!!adoiii klakar2..dah ko kirim stoberi colop cekelet aku boli an la..mano la tau kot2 ko ngidam ko kan,gigih kan jugak la adik ko niek carik posanan ko tuh tau..dah acik ucop bwk jln time ujung bulan tu je la dpt akak kasik..trime je noks,huhu..tak nyabar la ko niek,ce wat cam kak izzu sabar jerk die kan darling..muuuahh!!..aku nak boli la nanti adiah besday ko mo kak izzu tu yg lambek sket,psl nak boli an soghontak..uish tak menyompek2 tol la mommy aripp niek..rakus..muahkahkah

-acu-

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

yay..yay..nak dapat adiah lagik. sker...sker...

jek-> mcm biasa la...spisis kite nih..kalu suti2 buat apa lagik kan?? penang musim ujan jeppp!!! sojukkk!!

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

hehehe..sajork tukar mode. haku mmg sket itam per...itam manis!! yang itammm manis!!! pandang tak jemu...pandang tak jemuuuu!!!!

dakwanie said...

beb dah tak ada shoutbox meh?

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

takdo la..esok2 rajin aku masukkan blk. heheheh