Aug 7, 2008

special request...

ptg tadi carlos makan mi goreng. akak lak makan roti & sambal daging. cem dah makan nasi siap2 kat rumah uwan...uwan masak daging kicap hari ni. dilisyes katanya!

sambil makan carlos buat request lagi. aritu dah ada roti canai segera, nak dhal. bila dah bleh buat dhal, tadi dia nak tosey plak. homemade punye lak tu...tanak yg segera. ayooomaaaa!!! siap buat deal lagi. jadi je tosey telur bawang yg dia nak tu, dia akan belikan akak non-stick pancake pan & turner from TEFAL. yes!!! yes!!! tak sesia akak hint2 dia dlm entry akak yg lepas2!!! tapi takkan 2 brg tu je bang???
wide non-stick pancake pan utk tosey, pancake, roti jala, dll

non-stick ultra flexible turner

nih skali la bang. bukankah menggrill itu lebih menyihatkan??

ni pun nak jugak. dah ada roti jala, kena la masak kari dgn ni plak!!


last but not least...ohh! santiknya mereka!!!

saja je hint lebih2 kat sini. mana la tau bleh dapat lak kan??

okay peeps!! akak blah dulu, nak cari resepi tosey plak. kj katering dah bleh la amek indian wedding plak pasnih ek? wakakaka!!!!

7 comments:

IBU KUMBANG said...

hehehe kak jah aku tagged ko lagi

NieZearm said...

wah! x3.. alang2 nk mintak kan. ni yg terasa nk claim voucher dari mane2 card point ni. untung2 dapat voucher tefal RM5000... :-)

mak kintan said...

santeknye... tp mana nak letak aa..dapur aku sekangkang baby kera je. pastu bila la nk pasang kitchen cabinet agaknye. arghh tertekaann!!!!

K.Jah said...

IK - yolah...nanti aku buat keh..

jek - claim jgn x claim. leh la adiah kat aku brg sebijik 2. dpt sudip jadi la. lawan tokei lak kang. heheheh..

MK - mmg santik. tu blm aku post gmbr baking utensil dia lagi. gilo aku tgk!! takpe..kalu xde kitchen cabinet gantung je kat mana2. bila p.mir bosan tgk sok dia buatkan ler...hehehe. saiko kan?

MAMA IQA said...

bestnya dpt TEFAL kan..hehe..aura nk masak tu lg membuak2 kalau pakai TEFAL ni..huhu!

ita.itu said...

wah laki ko kak..bio betul..sume nak bini ek..kalo aku kimsalam la..hehe

K.Jah said...

mama iqa - betul tu! rasa cam bagus jer bila pakai tefal ni..walu pun xde la bagus mana ekcelinye. hehehe

ita - takpe ta, aku ske! etlis aku ade modal nak request mcm2 dr dia. kalu tak kang aku kena pkai duit sindri...mane leh!!! tefal busuk2 30hengget ke atas tuuu..lg pun duit dia, duit aku...tapi duit aku, duit aku la...wakakaka!!