Oct 8, 2008

balik sbn dah!!!

alhamdulillah! bertolak dr tasek gelugor kul 11am, ngam2 kul 4pm kitorang 3 beranak pun sampai rumah dgn selamatnya. jln clear, keta pun tak byk walupun cuaca tak elok sgt. hujan tak berenti2 dr ulu bernam sampai la ke senawang. kat guthrie akak plak take over sbb carlos dah tak larat. mata penat tenung jln la tu. hujan, jln berkabus...
.
sampai rumah, panaskan lauk...belasah ketupat dulu. lapar noks!!!
.
ketupat palas...cicah dgn gulai & serunding daging. pergh!!!!

akhirnya!! dapat gak beli teh ros cap 888 nih. kat sinar fm salu kuar iklan ni aper!!!

rembatan di r&r tapah. jambu seedless & kuah rojak mak bee. juliet!!! sile jeles okeh!!

jeruk mangga. butterworth mari!!!

ok dah. cukup2 la dgn entry marathon akak nih. ada lagi citer ekceli! tapi tunggu dulu la ah? kasi kak jah ko nih bernapas sket!!!!

17 comments:

aniszcenna said...

selamat hari raya... tumpang lalu..

veeda_areena said...

lepas tu nok........

Nad Eusoff said...

aiseh sedap nye ngk the first pic!

Cyberwira said...

Alhamdulilah.. akhirnya kini pasti.. hehehe.. sampai gak dengan selamat kat rumah dan selamat mengembangkan saiz2 spare badan mcm kak bed.. hehehe

Cakap Kosong said...

patutlah ko gemuk pas raya nih....tngoklah aper yang ko bawak dari tasik glugor tuh....jangan harap aku nk buang calculator aku tuh.biar sapa yang masuk blog aku tuh, diet skit.

S h i n O said...

lama x makan jeruk..
:)

Ungku Nor said...

hehe..sakan raye ;p

K.Jah said...

anis, slamat hari raya. lalu la...

kbed, pas tu? hahahaha.. tungguuuuuu!

nad, kan?? tu baru gamba tu...

cyber, ala...aku speku ko pun misti kembang sama...jgn tipu aa..

ck, bukan gumuk la...kan aku dah ckp. huggable. wakakakak

shino, jeruk penang ni best sket... melayu buat

ungku nor, iyooo..loteh litak dah nih. hehehe

alicia said...

welcome back u...enjoy yer beraya ni...

julietchun said...

Sampai ati ko snap pic kuah rojak makbee tu, meleleh air liur aku , ko mmg zalim KJ,(sambil hentak tgn kat PC nih) Slmt kembali.

susu dalam botol said...

dah lama tak makan jambu!

ita.itu said...

wah sakan ko beraya ye nok..adoi jeruk tuh terlior la aku..hehe

IBU KUMBANG said...

wehh... marathon sesangat ni... aku ari ni last bercuti.. esok kije

K.Jah said...

lisa, yer...sakan cuti. ni nak detox blk nih...cuci perut. hahaha

juliet, ade lagi pic berunsur provokasi khas utk ko. aku lom donlot lagi. hikhik...

hidd, skrg ada jambu epal tau. jambu dijeruk dlm jus epal...best sgt. kat tapah ado la...

K.Jah said...

ita, best giler...aku pala kureng sket. mangga tu lagi best!

ik, pastikan ko ada berita sensasi pasnih okeh!!!!

pearlEJ said...

balik sini ker KJ oii?? ketupat pulut tu yg tak tahan.. wuwuwuu... dan dan ngidam nk makan lak ni.. adehhh..

K.Jah said...

ej, a'ah...dah blk sbn blk dah... best kan ketupat....