Oct 15, 2008

collagen lagi...

ok korang! akak dah reply updates yer. sila check email masing2 tau!!!

slamat mencuberrr!!!!!
dan semoga berbahagier!!!!

harharhar!!!!

btw, ni nama dealer akak tu. sapa berminat bleh terus contact dier yer. akak tolong sebar2kan sajork. boleh order online katanya. nanti dia postkan. kan kak saba kan??? harga rm55 termasuk kos penghantaran.

SABARIAH MOHD NASIR (012-6187746)

MBB akaun : 155014926819
OR
CIMB akaun : 04050061283527

28 comments:

aishifa said...

akum kak jah.. just drop by kat ur blog ni.. best gak..n bleh ke kite xchange link..thanks..

cokolat said...

teruja ni nok... sgt2!!!

ita.itu said...

kj..aku dah baca..thanks nok info tuh..sure gaji nih aku beli..insyallah

IBU KUMBANG said...

check!

K.Jah said...

aishifa, silelahhh..nanti kite link awak lak yer

cok, ita, ik...ngeheheheheheh!!!

julietchun said...

Ko rasa apa yg berubah lps mkn colagen nih? Luar & Dlm? Atau luar jer, atau dalam jer? Aku btl nak tau nih.

arep said...

hai ramailah yg cantik2 pasni.. rambang mata la ai nak pilih mana satu..

K.Jah said...

juliet..nanti aku email ko ah..

arep, jgn ko baling dadu dahhh

suw said...

akak..ble email kat sy info ni?
collagen ni utk semua peringkat umur ker?
my email:eika_n@yahoo.com.
tq

Cakap Kosong said...

kalau orang semua makan collagen nih....makan atilah kak senduk!!

Ungku Nor said...

jah, err..ubat kasik kurus tade ke?
ehehehe

NieZearm said...

ade je projek korang ni... bole ke buat ratu kebaya lepas ni.. :)

K.Jah said...

suw, nanti akak email k...

ck, silap2 senduk lak lagi power. wakakakak

ungku, ni pun bleh kot...sy rase ler. cer tanya dealer tu...budak paroi jaya tu.

jek, jgnkan ratu kebaya, ratu swimming suit pun bleh!

Kujie said...

amboi dia...bape persen dpt?

Mrs Maznan said...

dah email kat KJ smlm, tapi akak x reply pun?

acen1010 said...

Bior betul bleh kurus?! Teruja bila dngr pasal kurus2 ni. Ni tgh tahan napas, pakai gedel.

K.Jah said...

kjie, tulun kawan2 jer. hehehe

mrsmaznan, aiseh..salah. awak gmail yer...aku terhantar yahoo. dah re-sent

cen, bleh kot..hahaha. try je dulu

julietchun said...

Sbb Ko Kj yg femes mtk email ni maka aku terpaksalah bagi,kalo org lain harus aku pikir dulu :D

eurotyper_srvc@hotmail.com.

K.Jah said...

cehhhh!! ko perli aku kann???

S h i n o said...

Waghh laku betol.. :)

Mummy Cool said...

kjah...
ko lupa nak email mummy ke? ko ni kan yang.. ko nak bago aku merajuk ye? baik ko email kat aku skrg....

K.Jah said...

shino...misti la. hahahaa

mummy, jap ehhh....nanti sy resend

pearlEJ said...

wahhh bagus ler tu kan kalau siap dgn penghantaran... okehhh... nanti aku roger2 akak tu...

ADEX kawanBoxx said...

betul ka begitu mujarab??? saya email akak 10 kali ulang sebab saya teruja tgk ayat2 akak...perrrghhhh kalu macam nie saya pun nak try la walaupun saya ANAK DARA trang tang tang....boleh kan?? tgh tunggu bajet..cukup bajet saya beli...mau jugak nampak gebu..saya nak jugak jd model cam depa2 yg lain....


saya rinduuuuuu akak sangat2


24-28hb nie saya di KL...desa aman2 pantai dalam....kita jumpa na...kiss kiss kissssss.....

K.Jah said...

ej, a'ah...free delivery gittew

pah...saya lindu awak jugek. huhuhu

Yan said...

Kak Jah-
Yan dah order pun ngan Kak Saba cocoa collagen ni...excited pulak nak mencuba nya lepas baca testimoni akak...Insyaallah kalau takde apa2, petang nanti, sampai ler tu...

Thanks for sharing yer akak...Sharing is caring kan uolls :)

K.Jah said...

yan...taniahhh!! wah! makin cun la awak pasnih yer??

K.Jah said...

yan...taniahhh!! wah! makin cun la awak pasnih yer??