Jun 17, 2009

kemaskini...

tengah audit nih! kemaskini blog la kekononnya. nak tido tabley. baru lepas makan jamu mak dara maka badan adalah panas.

setakat ni telah berjaya mendelete dekat 50 entry lama yang agak memualkan isi kandungannya. drp 500...nak kurangkan ke 250 jer etlis. bleh tak?
ingat ko sorang jer ada dagu berlekuk?
aku pun ada laa....

43 comments:

seroja said...

alahai..
encem nyer dia..
mmg seswai la nme cem..
hehe..

-dal- said...

cem travolta in action

Ms.Lilies said...

Ko pun mamam mak dara dendiam ye....pssstttt mlm keliwon jgn miss makan ye wakakaka

mugiwara said...

nak dilit?
pesal plak?
cuba memusnahkan bukti atau membuat penyamaran dengan identiti baru?

lari dari ah long ke?

patne,
jangan wat hal~

SHIMI said...

kalau dagu berlekuk dapat kerakyatan venezuela dgn senang ker...

macam ni aku pun nak buat, untung2 dapat berlakon pilim diaorang yang dulu petang2 selalu tayang tuh...

haruan tasek said...

banyaknya arkib lama kan

Monkey D Luffy said...

rajinnya

ashley said...

anak ko boleh buat 'saturday nite fever' tak?

rashiD said...

heheh..
xnak kalah...

posal delete kak?
quality control ko..?

iina said...

lekuk?? teka teki teka tekuk.. jantan betina aku ketuk ahhh... sapa agak2nya yg bakal kena ketuk tuh.. eh.. silap lekuk ke bukan ketuk tekuk ke??

Tijah said...

seroja
tengs. ..err..sbb mak dier somel mungkin. hikhik


dal
hehe. pandai ko bagi nama kan??


lilies
syyyyhhh!!! baru start jer nih. panas badan wey. hehehe


mugi
saje jer dilit konon2 kasi blog ni ringan sket. bleh ker centu? hahahah


shimi
wahhh!!! cer tunjuk sket daguk lekuk tu meh? ada cam siti nurhalija tak?


haruan tasek
tu la...bila tengok blk byk jer n3 bangang rupanya. hehehe


kapten
sbb malas nak update...saja cr keje


ashley
blehhhh!!! kaki bengkok tgn tunjuk langit kak...


rashid
menjaga sensitiviti. ada n3 yg kutuk2 tu byk dah buang. akak dah insap dik...heheh


iina
musim2 sale ni...ketuk jer cik abg ko kak. pastu jgn lupa aku skali. heheheh

||alis|| said...

amboi... lawan dagu kaa.. ku pon ada, sikit jer.. tak nmpak sgt..

cem tuh mahu buat peace terbuat no1 ke hapa tuh kak? hhihi...

paRi-paRi sYurGa said...

kak...
cem to comel cam anim kan?




wakakkakaka..

Hidup KOKA said...

anak kau ke tijah?

shija said...

cayanggggggg!!!!achu gindu la kek dak niek!muuuuuuahhhhhhh!!!!

haNie said...

bulih mintak no talipon budak yg bj ijau tu?
hahahahahahaha :P

Yunus Badawi said...

wei semalam dah mula makan? aku takut overdose aje nanti. Letih abg carlos ko nanti larikks

::@FiQ said...

mane stu anak ko kak?? atass ke bawah?
wahh terkonpius plak di situuu**

rizz said...

comei je chem hehheeee

neezareef said...

samalah kita..hihi

julietchun said...

naper nak dilit? kenangan tu.

kakpiah said...

aku pon nak delete entri2 sampah aku la..
err.. maknanyer aku kena delete sumer la jah..
dah sumernyer entri2 tak berpekdah konsepnyer..

uhuks..

tasikmerah said...

aku pun lekukkanlah dagu mc. errr... guna tajak mujarab tak jah...?

muahahaha...

:p



.

::narita:: said...

kak jah..
awat nk delete entry..
orang x katam lagi blog akak..
isk isk..

akak, orang cop cem wat menantu bley?
ehehhe

Mas said...

Alahai tomeinya menantu aku tu. Konfem mak jadi besan ko nok...muahahaha. Wei narita, aku dah cop sem tu dulu.BTW, narita tu dah kawen ker?

bungacahaya said...
This comment has been removed by the author.
bungacahaya said...

Jangan dilit dulu kak jah...den tak abih study laie ni.

Hidemichi said...

eh...boleh eh main delete2 mcm tu?...ingatkan inbox henpon je bleh...huhu.

tentangseseorang said...

tuh kekecik ko selalu amek tukul ketuk dagu dia kan kak kan???

sayanghasni @ yus said...

cutenyer budaj kat bwh si john itu..
harap2 dia pun boleh beli kapal terbang sendiri yer...
senang mak ayah nak gi haji 200-300 kali...

Tijah said...

alis
tu tanda "beware of the dog" tu. hehhhee...mana dagukmu? tunjuk sket?


pari2
iyooo la tu....wakakakakaka


koka
yer. anak aku ler tu bang...


cija
kok gindu balik aaa...


hanie
kena melalui mak dier dulu. hehehe


yb
biar dia letih. supaya dia tak terpikir utk pasang lagi 3. hahha


afiq
bawah tu anak betul..atas tu anak ikan. wakakaka


rizz
cam mak dier kann??? hahahah


neeza
kita pun sama. hihihi


juliet
alaa...dilit yg merapu2 tu jer.


piah
ko jgn nak ngengada piah. err...ko ni dah pindah umah ke blm? aku nak pegi terjah nih...


tm
guna duit siling pun bleh...tarah sikit2. hehehe

Tijah said...

narita
takpe...yg dah delete tu tak penting sgt pun. tak baca pun takde ler...


mas
narita tu bujangan lagik mas. pandai masak tu...ko ada adik mas? hehehe


bungacahaya
tak...delete yg kurang penting jer. jgn risau. hehehe


hide
eh blehhh. dah byk sgt tu rasa cam menyemak la plak kan...


ady
tak aihhhh. smolajadi tuu....hehheh


yus
aminnnn...nak buat blogger gathering dlm tu pun bleh kan?

mrblind said...

apsal delete..lu ada penyakit delete entri ke woi?

Shifu67 said...

errr... tu dagu lekuk ikut sapa tu... abahnye ke maknye

azreen said...

cem comel ikut muke ko.... ;-)

JDK92 said...

kak tijah..rileks lah...belum abis baca yang lama2..baru sampai June 2008...saya baca terbalik2...dr 2009 ke belakang..alah...tak rock lah

siggplus said...

kalau dh berjaya lari ke thailand nnt jgn lupa antar poskad..
jgn risua..ah long xdpt jumpe kak kt sn

kuIna LadyInRed said...

apasal delete... x nostalgia ker..

chronicles of angelzz said...

naper nak dlete kak...
biorkan ajer...

Kizzy TF said...

hahahah comel!

Tijah said...

mrblind
a'ahh..penyakit tu datang bila aku malas update. hahaha


shifu
abahnyer...maknyer takdok. huhuhu


reen
hikhikhik. malu nihh...


jdk92
takde. aku delete n3 yg tak penting jer. jgn riso...hehehe


siggplus
ok. beress...lepas thai aku nak lari ke indon plak nih


kuina
delete yg x bernostalgia jer tu. yg lain2 simpan..hehehe


angelz
ala...delete sket jer. tak efek apa2. hehehe


kizzy
cam mak dier tak? hehehe

09892 said...

babe, delete sekali pasal cerita kawan ko yg nama dia sama cam nama kordial tuh....mual2 pulak aku ingat2kan...

Tijah said...

zt
mana leh delete yg tu...sbb aku suker kat budak nama cam kordial tu. hihihi