Oct 31, 2010

saya tetap juara!

huiiii.
best giler main bowling semlm.
puas hati la.
strike manjang.
siap turkey tuuu...

bola nismilan kalah?
pedulik apa saya.
saya minat bola jaring je.
tapi...
last main pun 10 taun dulu.

errr...
pemain simpanan plak tu.

kellaskan sorang 1 lane?
kau ado?
habes token 10 rengget.

33 comments:

Daun Bidara said...

eksen lebih ko jah, ingat ko datang mines

kakngah said...

kok skang main netbol..
maun lokok padang...

MrMiEZ said...

Hahahaha...

Ingat boling betui nye. baru nak ucap syabas inspekter tijah zain.

Kak jah tima la kenyataan, negismilang kalah malam tadi...hahahaha

kak Erna said...

jah.ingatkan boto2 la men bowling..

Tijah said...

daun
lama plak x pegi mines tu. rinduuu nak nek bot. hahah


kngah
kahkahkahhh. lokuk bosa nak2 tang topi tiang tu kan? taim nak lompek2 sumbek bola tu...


miey
kihkihkih. tapi kito kalah tak bakar kusi. rilekkk yo.


k.erna
boto la tu kak. cumo lane eh pendek yo. huhu

Yunus Badawi said...

Main boling yg itu mmg asyik strike aje. Nak lagi kelihatan hebat ko main boling kat WII. Emak Adam yg dulu tak pandai main pun boleh dapat turkey.

Yunus Badawi said...

Eloklah ko main bola jaring semula. Teringin pulak aku nak tengok ko terlompat2.

psst - ko main position mana? GA ke?

Tijah said...

yb
hahahaa. caner ko nak tgk aku main bang. dah tentu dok kat tepi...simpanan kan? position? WD jer. tak byk na keje. kahkahkah

Seri said...

nak cuba jugak

aNiS tHe BumbleBee said...

hahaha!ciskek jeeee...ye ye ingat champion nau.


samala kita kak.tp akak terel agi sbb terpilih jadi pemain simpanan.sy jadi pom2 girl je.heh.

Shifu67 said...

biasa la tu... ayat skema team kalah.... hehehe

Wahidah said...

hahaha..ingtkan dpt turkey bagai aperla..rupanyaa..........


hahaha..kelas ko kak..:P

Leen said...

Haha, bowling ini pun jd la kan~~

Hareez Li said...

hahaha bole aa bowling camni kan,,bowling gak bukan bowlong wahahaa

Ms.Lilies said...

aku tawu bola yang lain

akakakaka

Tijah said...

seri
bolehhhh. tapi nak puas hati beli byk2 token tau


anis
tu pun sbb reserve yg patut main taun tu mengandong nok. kalu tak aku langsung tak terpilih. kihkihkih


shifu
lek la. bola ittew bulat bang. kasi can. taun depan leh rampas balik tu. hehehe


wahidah
kann? baling tutup sebelah mata jer dah strike nok


leen
best kauuu. cubalahhh. tapi make sure jgn berebut dgn kanak2 taw...


hareez
seswai utk beginner nih. seblm bertarung digelanggang sebenar kan..


mimi
aku pun tawu apa yg kau tawu tuuu. kahkahkahhhh

tasekM said...

ni laki dia kerja lah nih....




.

Syima Syaz said...

sekali main guna token daa....

hahahaha

momguess said...

aku tak hadoo

Tijah said...

tm
pandaiiii ko skrg kan? nak ajak ko...laki ko kejekan aku kang. err..


syima
tanak join ke? jom la.


momguess
kalu tak hado token...main polis sentri yolahhh

Pnut said...

cisss aku baru nak kagum terer tijah ni main boling strike manjang.. sekaliikkkkk ___________
isi sendiri tempat kosong, aku malas taip.

Hezesuze said...

caitttt!!! game boling rupenye..hampeh ko noks...tertipu tipah ahakss

PUTUBAMBU said...

kita pun suka main bowling..
pehni boleh le chelen ngan dak cem.. hehehe

jo said...

kah..kah..kah..
berani jom la battle kak..
main hempon punya..

kiranajoe said...

nasib baik tak sempat nak kagum. dah tau dah taktik kak tijah bila wat entry time bosan. ;p

chai n tea said...

baru nak kagum..
kalu takat men bowling kat sini
i semedang strike kak

Tijah said...

kpnut
sekalikkkkk comel betul dak tijah ni. akak nak tulis gittew kannn? mekasih kak. ailebiu. kihkihkih


heze
maafkan mak noks. hahahahaa


putu
bolehhhh. tapi cem main dia nyelit kat tepi tu baru baling. tu pasal strike.


jo
no hallll. bila nak rentap? set masa cepat. hahah


kiranajoe
alaa...mana aci dah tau tektik ni. kena pikir tektik lain la pasni


chai n tea
boleh je strike dr 1 sampai abes kannn?

KAKTINY said...

hahaahaaa... berbaloi 10 hengget token.. semedang rasa strike.. kehkehkeh.

Nizam.Ariff said...

Aku baling 10x dah mula lenguh tangan. Aku salah cara ke? Orang lain golek pakai kaki kut...

Penjejak Angin Badai said...

apa barang kak men bowling tiket..moh men bowling betol..sabtu nie kek JJ somban 2..den tggu akak...saper kalah belanje basken robbins..mn nak crik? mano2 la..aslkn dpt mkn..hikhikhik...
Hai Kak Tijah...i follow u..dtg la blog intai2 eak..lalalala...
www.rahsiahatiputra.blogspot.com

Tijah said...

tiny
betul nok. dah pin dia pun sepelaung je kan???


nizam
kalu boling betul tu 10x dah start saket2 kaki dah tu


penjejak angin badai
mano ado baskin robin somban ni. eskrem nestle ado la besepah2. kihkihkih. errr..ahad ni akak takdo. dijangka senggugut.

Yunus Badawi said...

Komen aku yg pertama ko tak perasan kot. Maklumlah kat blog ko ni semua sopan bagi satu komen aje melainkan aku ni hehehe

Tijah said...

yb
aaa? ado ko bang? mesti terselit mana2 aku tak perasan tu. sowii bang. huhuhu