Oct 29, 2010

selamat pagi...

salam 1 malaysia...

berita hari ini...
dubur terlaris dipasaran.
masuk program realiti "amazing race ass" misti boleh menang.
selanjutnya...
sila baca kosmo.

boleh pula membiarkan diri diliwat berkali2 ye???
pelik disittew.

teringat dulu masa skolah.
dalam bas masa balik outing dari bandar muar.
saya duduk belah dalam.
dekat2 nak sampai bakri...tekan loceng.
berdiri...nak keluar.
mamat sebelah tepuk bontot.
terus kena tempik...

"BABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!"

18 harkat + 150 decibel + semorang tengok = ambik kau!

susah sangat ke nak say "NO"?

45 comments:

tasekM said...

aku nak tepuk bontot ko sikit bulih jah....?

hahaha...


:p



.

F A R Y N said...

aku kena raba bontot dulu pun kasi penampar kat jantan tu.. ish!

catz said...

err..agaknya tak suka tapi..
'i rela.."
ahahahha.
wah jah..ganas ko ye..
jom mentetel ..!
lama tak kena ni..
ko di jajahan mana ye hari nih?

al-lavendari said...

tak pasal2 babi pula yang kena jerit !

zie said...

Tak lagik kan - kena liwat berkali-kali. Nie mesti dengan rela la tuh.....kemudian sedar dosa, baru nak kecoh satu malaya.

kakngah said...

kalau dah 20x tanpa bantahan
suka dan rela la tuh!



aku nak kebek kosmo jap.

Tijah said...

tm
kalu ko yg tepok...aku lelapppppp la. kahkahkahhhh


faryn
aku tak berani tampar. kang dia tampar aku balik. huhuhu


catz
aku di sbn niari. a'ah kannn? kena cari satu masa mentetel nihh. extra telo dadar nak?


al
kihkihkih. itu pulak spisis binatang yg terlintas kat kepala sy bang.


zie
ntah. cer senyap2. takde sapa pun tawu...huhuhu

Tijah said...

kngah
ko baca online jer. aku tadi nyesal beli. tak berilmiah langsung nyah

GaDis CoMeL said...

memang babi lah mamat tu!

*kesian babi yg dapat nama

kak long said...

seklio berapa RM dubur tu...laris sangat..!

lotikus disarimankan said...

bontit ai orang tersentuh dengan tak sengaja pun ai da usha ibarat ajak bergado.ni apa lagi nak diramas...mau ai ajak bertumbuk disitu...

LiErOSe~QiEmi said...

ngek itu saiful.. rasanye sebab saiful orang muda tak leh say no to orang lebey tua, hormat katakan.. tu yg saiful asik relaa je tu kak tijah haahaaah...

Chik Att said...

waaa.... ganas ko Jah ..... koo tak kasi flying kick sekali ke.....

momguess said...

B.A.B.I
B.A.B.I


kalau skali kena liwat mukin blh pcaya lah kan tanpa RELA
tapi kalau bkali2 SEDAP kot
hahahhaha

Marina Monroe said...

Masa tuh dia kena hypnotize kot,
he he he

chai n tea said...

hahahaha akak topik ni jadi bahan gelak kt rumah saya

yelah si kena tuduh umur 50 lebih siap ada sakit belakang lagi

si penuduh..muda belia gagah perkasa..umur 20 - 30an

kalu yg si gagah perkasa itu menolak si kena tuduh komporm si kena tuduh lumpuh terus kak..patah tulang belakang agknya

Fida Ghazi said...

cerita saipol ni selalu buat saya gembira kak.. gelak kuat-kuat! cerita dia boleh buat kompilasi cerita lawak!

Click² My Shop said...

aku lma xbeli paper..
ah malas..
brita mmg tak berilmuan..
ah malas..

isabelle said...

hambik jantan tu...
i selalu x terbuat mcm tu kalo x ready jer.
kalo ready, harus la segala nama haiwan kena hambur kat dia

My Spirit Finger said...

hahaha....

setuju sangat. Ko tu dah jantan, mudo pulak tu kuat dan sihat..tak kan lah tak boleh lawan si A yg dah tua gayut tu. Alah...ntah-ntah dia yg merelakan dirinya ditala..hahah

h a n i e said...

hahah pernah jadi jugak dulu dlm komuter..dah la sesak. kena raba pulak.
terus mangkuk tu dpt binatang yg sm campur siku di perut. bodo sangat.

Ms.Lilies said...

Itu namanya public dubur...open for rental only


:))

KAKTINY said...

oh ya.. masa tu nama babi tak tukar khinzir lagik kanz.. kehkehkeh...

zonaku said...

haihhhh......

kesian menatang tu.... slalu glamer...

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

setujuk ngn mimi...heheheheh

ooh...penah gak kena mase dlm BMW taun 90an dr kg baru nk ke cheras....Sialan itu jantan...heheheh

Hezesuze said...

wah! mesti montot ko mantap kan jah..smpai ada org tpuk montot ko ahaksss!!

kak Erna said...

jaaaahhhh..he he..tegolak bosa akak terlaris tu...he he....punyo la..B**** e..manusio..mudo belio lagi..torajang yo la..kok iyo pun ado orang tuo nak main D**** awak tu..
yang poi tadah bokali2 tu..buek hapo..ish ish ish..tak dak akai tol..

julietchun said...

kes menjolok mata nih :P

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Hoh...tepok ek kak tijah? kita dulu kena raba kat peha, masa balik keje naik bas SKS kl-sban...

Bukan takat tempik dah, nyaris lebam mata mamat tu...mmg jantan chilakak...dia silap org la, ingat kita nk diam...dia x tau mak org ni ada belt kaler black...hoho...

Mmg vavi orang cenggini...raba la sendiri punya...org punya dia nk sebok kan? huhu...

Cik Agogo said...

huhu... lamanya saya tak amik tau hal ehwal semasa...

haha... berita online tak penah nak amik port membace... beli sokkabar jauh sekali laa...

IBU KUMBANG said...

hahaha.. ade sebenarnya nak komen tapi berbau carutan skit. so tak jadi luahkan. K jah apasal ko pun pemalash update skang? janganla jadi cam aku..hehe

ckLah@xiiinam said...

Jah...
Kawan ckLah dari Sabah, hari tu marah budak,
"Hari-hari indak siap kerja! Nanti saya pukul pant*t kamu!"


Budak tu mengadu kepada pengetua kata cikgu tu mencarut!


Rupanya, pant*t tu punggung untuk dialek di tempat asalnya...


ckLah nak tulis perkataan tu pun tak tergamak...


Err...keluar tajuk tak Jah. Kau cakap pasal dub*r...ckLah pulak...eh..'dekat-dekat'lah tu kan!
:D

Hareez Li said...

ai kak tij rasanye dalama lah sy x komen2 disini hehe..itu aa rase x masok akal org tua boleh wat gitu kat yang muda yg muda tu patot kalu x nak leh lawan aa ni ala entah2 die buat ngan org laen pastu tuduh yg tua haishh yang tua tu rase nye ermmm x jalan dah kot if telan pil viaggrrrrrr hehehehe yang muda tu pon tgk sosok lenggok nampak sgt mcm g.y kot lah...hehehehe

Dania said...

nok, aku rasa masa tu dia tak kata NO!...

tapi dia kata: SYOKKK!

muahahahahha!

hantumakan said...

tij.. hahahaaaa, mamat muo mana lak yg topok punggong kau nih.. :)
tengs for the support beb, skang mood malas untuk update.

Tijah said...

gadis comel
babi kan artis popular. kehkehkehh


k.long
nati kita tanya wartawan ekkkk??


lotikus
ini bukan takat diramas malah di...iskkk. bleh plak kan?


lierose
moralnya...hormatilah org yg lebih tua khannn?


chik att
takleh nyah. mak pakai unipom sekolah tem tu. kain ketat...


momguess
tu yg aku syak tu...bila sedap misti nak lagi kan? hahaha


aunty
"buat lah apa yg patut" katanya kot. kihkihkih


chai n tea
tiada lojika kan? buat malu je. semangat 1 malaysia betul nih.


fida
tapi hari2 kuar sokabar..muak wehhh.

Tijah said...

click my shop
aku beli gak. sbb lepas tu nak buat alas dapo tem masak. huhuhu


isabelle
cuma org tepok bontot mak dia tengok kan? marah tak? tak suka betul jantan centu...


dzaza
hehehe. kalu sekali cam logik la kena paksa kannn?


hanie
bangang kan spisis centu. lenkali bawak pisau. kena jer...hiris perut dia terus.


mimi
wakakakaa. open 24/7. harga boleh dirunding.


tiny
tau...tapi sebut khinzir cam tak cukup best. hahaha

Tijah said...

zonaku
selalu disebut2. misti tersedak kan?


mama
pastu ko buat apa kak? kihkihkih


heze
iskkk. malu la nak cakap...tapi ada la cam jiana jen. huhu


k.erna
dio tadah sbb dio suko agak eh tu kak. kok tak takkan sampai berkali2 kono. hahaha


juliet
apa la motip paper nak kena tulis hari2 tu. tak paham.


june
naik bas express lagi la seksa sbb lama. ni nasib baik kejap je. kalu tak misti aku dan meroyan mengamok dlm bas.


cik agogo
berita kat msia mmg mengarut2 skrg. kena patok ular pun boleh masok paper.

Tijah said...

ik
ko luahkan jer kat fb nok. aku malas update? a'ah la. ntah..cam kekurangan modal je skrg nih.


cklah
hahaha. sy dulu kawan budak penang cakap "baju ang pendek nampak pungkoq". ingat dia mencarut apo...rupanya bontot. err...tapi mmg dedekat topik gak tu. valid. valid.


hareez
ekceli citer tu mmg dr mula lagi kita baca cam tak masok akal kan? tapi nak buat cemana dah tuan punya badan mati2 nak bela diri. ikutkan je la kannnn? dapat gak kita bergelak ketawa dan berhiburan


dania
wakakaaka. silap cakap la plaks ekkkk? tu yg kena lagi tu


dalia
ontah la. tapi mak rasa mamat tu duduk yongpeng. sbb cam byk je dia bayar tambang.

eddie dewanaga said...

...takde sapa yg di tala,
takde sapa yg menala..

kerana duit, apa ada dengan maruah...????



...dasar keturunan bangsat!!!!

DrSinga said...

ko naik bas bakri yang setahun sekali baru lalu depan bas satnd muar tu kan..??

A.I said...

Kannnnnnnnnnn?? tak lojik ek?

- aku penah sikukan mamat time nk turun dari bas mini. bleh plak time duduk tu dia culik peha aku. aku berdiri, pehtu aku sikukan kepala dia. 'SIAL KAU'!! - pakej skali. haha

Tijah said...

eddie
sapa la bikin konspirasi tu ek? bleh suh dr rozmey bikin pilem


dr singa
haaaa. bas tu tem saya byk jer lalu. tapi dia jenis malas nak berenti walu byk seat kosong. cehhh!


ai
a'ah nok. niari ada lagi citer tu. kellassss khannn? terkenal sbb bontot.

PUTUBAMBU said...

malu baca..
especially bila anak2 baca pehtu tanya kita amende tu..
mencik betul aku nak explain..!

Tijah said...

putu
ntah. kata suh rakyat rajin membaca tapi berita kuar tah hapa2.