Mar 15, 2008

rambut baru

atok : moh la atok anta gunting kit rambut tu hah! masuk mato dah tu..

nurin : tanak la tok..nanti rambut nurin tak prinses lagi nanti..

atok : takdo la pendek bona do..mcm bang arep yo..

nurin : tak nak..tak nak..

uwan : moh uwan anta nak?? nurin baik kan???

nurin : nurin tak nak la wan. nanti ayah marah..

uwan : takdo ayah marah doo...potong sikit yo...

nurin : nanti rambut nurin mcm boy mcm mana nak pakai baju sinderela..

mangah : nurin potong la rambut sikit yer?? kita buat rambut mcm misha omar nak. pastu nanti mangah belikan cekak prinses kaler pink!

nurin : mmm...oklah..

see...mangah jugak yang teral..

3 comments:

shija said...

wahkahkah....nurin cair ngan umpan mangah...cekak prinses kaler pink lagik..huhu..yang tak tahan tue ayat power mangah.."kita buat rambut mcm misha omar nak"...terpedaye nurin ngan janji manis mangah die...hahaha...aiyokkk..mangah dah promise..mesti beli tau..sebaik senang nak carik...achik gak promise nak beli baby a life tok nurin...tapi smpi la nie tak jumpe2..carik achik...carik smpi dpt..go go cayok!!!...

Dikja said...

mangah dah jumpa dah..siap 1 set lagik cekak & gelang prinses kaler pink. gelang tu plak ade 4 set...caiyok! caiyok!

Dania Safiyya Bt. Syahrulnizam said...

ape la nurin nie... nurin mintak jer make up MAC dari acik tu...pastu suh dia test make up skali...baru kene letak sepit rambut fink sesiap...hehehe...

nurin, ngan acu laks mintak dia belanjer nasik lomak pakcik encem kat flat seksyen 7 itew...;)