Apr 24, 2008

aiyembekk!!!!

aiyembekk!!!!

yay! pc akak dah ok selepas beberapa hari di rabbit burrow. apakah itu rabbit burrow? pet shop kah? bolehkah membeli arnab di situ? bukan...rabbit burrow ni kedai repair computer cum cc. owner apek & asoh tua jer..tapi ok la deal dgn diorang. tak berkira sangat & murah. hari ni gi amek cpu, pakai internet kat cc dier free jer. sula flen2 maaa..apa mau kila. cc dier bukan canggih pun..ala2 stor sukan masa kat skolah dulu jer..segala mcm benda dia nak sumbat dlm tu dr casing terpakai, ram bersepah2, kotak limau mandarin...sampaikan kon oren penanda jln tu pun ada noks. sentap tau interior design dier!

tapi kan...slow sket la...tak best sgt evendo dah tukar processor..xpe la..janji bleh surfing. bleh mati kebosanan jepp xde pc ni..akak ni dah la spesis nocturnal...active at nite only. tapi lega sket bln dpn tokei cakap nak sambar lappy satu..wanie, bleh rekemen model apa best? bukan ko minah gadget ker? jgn suh aku amek mekbuk super thin tu sudah..tak makan aku sebln kang.

3 comments:

dakwanie yang sangat comel said...

aku sukerrrr cakap pasal gadget nyahhhhh.

Beb. MacBook I tell u, reliable giler. Aku pakai dai 2 tahun nak masuk 3, tak pernah ada antivirus ok? Muahahahha

Applications pun drg and drop jer semua benda, ko tak yah nak pikir banyak. Yang murah pun ada dalam 4k mcm tu lah.

Tapi kalau ko nak murah and reliable, aku rasa Dell pun bagus gak...Tahan lasak ahhh.

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

ye ke? ok nanti aku survey gak la macbook tu..alang2 beli biar menang memakai ye dak...tq MG (hehehe..ni nick baru ko..minah gejet)

Izzu said...

Apsalla aku x tahan baca blog kau? Klakar sungguh! Huargh Huargh Huargh..