Apr 26, 2008

hai tawan tawan!!!

akak buat apa ye hari ni? sapa nak tau sila tanggal kepala? mrasa jadi penanggal katanya…

ok..akak kuar rumah mcm biasa la..8.15 antar anak akak ke tadika. balik apak eh amik la sebab akak nak terus ke s.alam kan...akak ikut KLIA, saja menggatal kona jauh sket hari ini (ke nak jimat tol?). sampai s.alam terus ke plaza alam sentral jumpa nok cana. lapar giler sbb tak bfast so akak ajak la cana turun shabu-shabu brunch steamboat kat situ.

cana: ko order set sorang cukup la..aku dah kenyang makan nasi high fibre berlauk low fat + lemonade low sugar high calcium!

(ada sesape amek kimia dulu cube check balik jadual berkala apakah terdapat unsur kalsium dlm limau?)

sudahnyer…dia jugak yang bedal sampai ketitisan terakhir. kelasss ko nyah perut stokin!!!

abis makan terus ke sirim & lebar daun jumpa client. kejap jer buat after sales service sket. lepas tu ke unisel plak tempat kejenye nok cija. jumpa opismetnye ayu (bila ko nak amek lesen nyahh??) http://ayuayumie.blogspot.com/ untuk ut presentation. budak2 yang keje kat sinikan heran tau! sumer bile tem begambar skeeee je buat dagu ifa raziah itu..mencik! caner tajam pun tetap nampak gak kulit ayam bawah dagu ko tu nyahh!!

on the way balik singgah r&r dengkil si cija ni lapar la pulak tak makan sbb café unisel tutup. tu la tadi ajak steamboating jual mahal. dia makan mi kari + teh halia dan akak plak neskepe sajork. sambil makan dia tunjuk la lipstick revlon baru cana kasik. yada..yada.. akak ske!! akak ske!! free maa..sapa tanak kan..btw jeki, 1-1 la aa…ko dapat mascara, aku dapat lipstick.

penggedik menggeletis sementara menunggu bangla penghidang steamboat sampai!
steamboat tomyam yang orgasm!
pekerja unisel yg sedang berusaha menyorokkan daguk berlapis mereka
ishhh...caner daguk mak bleh jadi 4 lapis plak nih???
lipstick free! suci jer kaler dia kan?? seswai ngan akak!

3 comments:

Izzu said...

Kehkehkeh! Takkan jeles kot jek! Best tul mascara baru mak tu.. 'Lontik wuik!! Bulu mato eh'..Hehehe

Anonymous said...

waaa...baru lepas semayang muke aku tak makeup lagik,jangan kan gincu bodak pon aku tak tepek laie tau..ko sibuk nak amek gambar...tapi kan ngah..bilo nengok betol2 ok gak muke aku skang kan..tue lom makeup lagik tu,kalu dah makeup lagik la syantik..tak makeup pon dah same syantek ngan shana yang dah makeup nik,ape cite..ahaks..lalallala

-acu-

:: AYU AYUMiE :: said...

shija, mak sokong comment u tuh...huh! bab dagu tajam ala-ala ifa raziah tu...u yg silap nyah...ifa raziah yg ala-ala kitorang! jgn la jeles, dah azali kami dilahirkan dagu tajam...u yg tak perasan...kan shija kan?