Apr 8, 2008

jek ade blog..

wahhh..partner in crime kj, izzu d'jackie dah ade blog laaa.. jemput la datang rumah dia.. http://izzuri.blogspot.com/. you go gugurl..i sapot u.

penat sungguh kj arini. ke hulu ke hilir. pagi antar anak gi tadika. pastu antar laki plak ke PM for c.u.t.e class. pastu ke senawang blk amek anak blk tadika...pastu gi sbn blk amek laki bawak pi makan kat sbn parade. bihun cantonese kat kedai bawah sbelah kenny rogers tu best giler la.. gi la try..kj bagi 5/5 ratingnyer.

ni kj blk rumah jap mandi manda tukar baju bagai. pasni nak ke royal bintang plak ada gbos. motif apa tah tukar nama lagi...ni dah kali ke-3 ni. dulu hilton sbn, pastu royal adelphi..skrg royal bintang plak. apa tak letak royal jelly je terus lepas nih!

k. kj nak bersiap2 sekarang..daaaa...

4 comments:

wanie yang sangat cute said...

mana shout box??? aku tak sabar nak jerit nih..

yuz said...

tak sempat buat la jek..hehehe.
ko tu dah hapdet lon? i missed the real u la..tem zaman2 ko main paintball ngan budak ins tu..

Izzu said...

Jek..TENKIUK SO MUCH for yesterday!! Terharu jeekkk!!!!
Nk cite kt blog sndiri pun x smpt. Huhuuu

Izzu said...

Bai de wei,someone told me HITAM itu menawan. Wakakaka!!