Apr 5, 2008

kj rawkss!!

tadi kj tgk konsert af6. suke sangat tgk nadia & mama rina. mmg all out..mmg rawkk! teringat zaman2 prep kj masa kat skolah muar dulu...buat homework mesti nak dengar walkman punya..port kj salu kat DS jer, senang nak rembat kuih bawak balik bilik lepas prep. siap bawak termos cikun air panas tuuu...temtu kan..kalu slow rock kj suka layan fotograf - di alam fana cinta, may - sendiri, damasutra - mimpi dlm mimpi...pastu kalu hardcore..ehh.. hardrock plak kj suke metallica, guns & roses, ugly kid joe, red hot chilli pepper...waahhh...kj siap head banging tu kat bilik dgn geng2 puaka kj tu sementara tunggu maggi kembang. rebus pakai heater tuuu...lagu2 jam tu kitorang dubbing jer...pegi kat kedai keset..bagi tokei tu list lagu yg kita nak..nanti dia buatkan la...dulu beli keset 1 jer..bleh ulang2 dubbing byk kali sampai la tape dia hancuss..
aaaa...pada sapa yg tak tau..ni la rupanya walkman zaman2 rock kapak dulu..earphone tak user friendly langsung..manjang tekeluceh jer dr telinga..mendalah tu ke yg problem..atau lubang tinger kj yang tak cukup sipat tak tau lah kan...

2 comments:

wanie yang sangat cute said...

aku pun suker nadia and mama rina.. I like!!!!!!! tak pernah aku dengar org pompuan nyanyi lagu metalica siot... enter sand man lah pulak kan

kj said...

kan? kan? pastu aku x suke betul mamat angklung yang suka ngendeng kat camera tu...mengeletis kan?