May 27, 2008

day 5

pagi lepas bfast 7 pagi kiterang keluar lagi ke ben thanh market naik teksi. usd 2 per ride..tak lain tak bukan menemankan bebudak melaka nih mengabiskan dong diorang. akak dah relax dah...akak jadi tukang jaga masa sajork sbb kul 11 dah kena check out..kul 12 nak naik bas ke airport. gila betul bebudak nih tau...

kul 10.15 kitorang selamat balik ke hotel ...packing barang terus bawak turun. kul 12 bas jln terus gi makan dulu kat four season restaurant...sementara tunggu pakcik2 tu pegi masjid kiterang lepak2 dulu tepi jln sambil snap2 in general...letih nokss!!!
ni dia muka bebudak melaka yang sesukatiiiii jer melahanatkan akak! masing2 keletihan terduduk kat tepi jalan lepas explorace kat ben thanh market pagi tadi. padan muke korang!!!!xin chao (goodbye)!!! mekong delta from above...

3 comments:

Anonymous said...

cam ponah dongar mekong delta tuh kan..kat ne erk aku slalu dongar?...oooo ado lam buku sejarah mo giografi spm leee..asal popular erk?lupe la..tepanjang ke?ke telebar?tak pon tedalam?huhu..sumpah tak hingat dah..asal,asal dan asal....

*asal member2 ngko nampak penat cam baru turun dari panjek gunung ngah?...larikkkkk!!!!

-acu-

Azura said...

hullow.. hai.. i tau u nyer page thru viruspadu.. u ada leave ur comment there.. takpe kan jenguk2 skit?

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

blehhh...xde salahnyer derrr...