May 28, 2008

kantoi!!

asben akak salu tanye...mende la korang ni tulis2 blog bagai..takde keje eh?? abg kan kat opis tu plus-minus sejam jer dapat ngadap pc tau!!

bukan sekali dua okeh!!! dah berkali2 dier ngutuk akak pasal asik ngadap pc jer tanak ngadap dier. opppsss...terlebih sudah!!

tapi kan...tapi kannnn...

tadikannn...masa akak take a short nap (short ker 2 jam?) sbb sakit paler kan....dia sudah godek blog akak tau. dia baca dr awal sampai la latest entry!!! siap sengih2 bagaiii...skeee la tu kita panggil dia carlos, merasa feeling latina lite-lite kekdahnyer!

pastu....pastu....siap tanya mcm mana nak buat domain nama sindrik! over tau!! ti jap..akak tanya dakwanie.

5 comments:

wanie yang sangat comel said...

aku beli domain, rm 145 anually

hosting semua siap ahhhh

bayau sekalik setahun jer...

laki ko nak ehhh? www.carlos.com?
muahahahhahhahah

wanie yang sangat comel said...

aku beli domain, rm 145 anually

hosting semua siap ahhhh

bayau sekalik setahun jer...

laki ko nak ehhh? www.carlos.com?
muahahahhahhahah

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

muahahahaaa...celakss!!!!

Anonymous said...

selain entry carlos,bang sani songeh mesti part entry ado sekor anak tupa(*tapi gambar hipopotomus katenye,camno?)

-acu-

Izzu said...

Kehkehkeh! Sok leh geng ngn laki akk.. Mula nk baca2 je terus wat senirik nye.. Mencik!