Jun 27, 2008

dah delete..

ok cija, aku dah delete gambar senget ko tu sbb ko dah janji nak kasik adiah. tapi aku simpan lagi tau!! inkes la ko tak tepati janji, aku masukkan jer blk gambar ituk! huhuhu..keji stetmen berbaur ugutan kan?

ni ha...aku ganti gambar lain yang daguk ala2 kak senduk sket. konon2 santek la nih! santek ker nko nok???

5 comments:

Anonymous said...

ahaaaa camnie la gmbr aku ske..cerie sajorkkk!!ko ske kan main ugut2 nyah..ko nampak capo kek tongah antare acu n achik tue...yeee..si cem k para penonton,ahaks..ko wat jahat ngan aku,aku gigit anak ko smpi biru..wahkahkah..aauummmmmm!!!!

*lotak la gmbr ikan bakar pengkalan balak nok!!

-acu-

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

hahaha...ko bleh tambah satu lagi kat June tu...suka mengugut tapi tak suka diugut. bleh nok??

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

pengkalan blk? ko sesuka hati jer nak request aku nak tulis entry apa kan?? buat la blog sindrik nok!!! eh yer..ckp ngan cana, aku ade gambar dia pakai baju tido.. dan aku nak adiah jugak, kalu tak aku post skali dgn gambar ko. heheheh...ugut lagik! akak ske!!!!

Anonymous said...

oooo ugut2 akak ye!!..aku dah ado camera phone gaks,nanti aku amek gmbr2 ko zaman jahiliah dolu2..wahkahkah..aku pon nak uguts ko gaks..brani ce wat?..akak ske..akak ske...persediaan maaa,tralala..

-acu-

NieZearm said...

sume ade je black material nak dijadikan umpan. macam mafia la konon tu...