Jun 26, 2008

ganti balik..

BABAK 1
tiap kali lalu h/way hala ke KL, akak mesti mcm terpanggil2 je utk pit stop kat hentian sebelah nilai ni. mcm pagi tadi...akak takde intention pun nak singgah sebenarnya, tapi steering akak tu asik nak menyenget ke kiriii sajork. skrg, mari kita tengok nasi lemak itu secara close up!! sangat menepati citarasa akak. nasi kurang lemak, bilis garing, kacang byk dan yg paling penting... sambal tak manis (org pilah tak makan sambal manis ok) pastu bawang hiris besar2. wallawehhhh!!! korang pegi la try...bukan r&r tau, ni stop yang betul2 seblm bukit mahkota / bandar sri putra tu. kedai dia tepiiii skali belah kanan. kalau pegi tapau utk akak sekali ok???

kepada abg penjual tu kalu terbaca...ni dah promote habis2an ni takde komisen ke bang??

jek-nizam, cube ko pekena ni dulu seblm pegi keje, mesti ko tidak akan gundah-gulana lagi mengenangkan debate english ko ituk.

jek-izzu, 7jul bday dr megat, 12jul bday dr muzammil...jom seprais sambil bawak application form nak?? keji tak cadangan itu? dannn...sblm tu kite gi jumpa en. azman puchong dulu, suh dia blanja ayam kampung goreng nak? nyamm!!!! nyamm!!

cija, ujung minggu ni aku nak masak nasi daging + acar...ada sapa2 nak sponsor daging sila angkat tangan?? tak byk, 3 kg sajork. dan NO daging kotak pleeeasseee!!!

BABAK 2
seperti yang dijangka...hari ni akak habis rm80 utk minyak saja. tinggal setakuk lagi, lepas la utk sekali pakai ke nestle esok. pastu tadi sementara tunggu next apt kat holiday villa, akak jln2 la kat ampang point dulu dan akak jumpa nih..
magnet ros pink tuh...kasi kawan sama itu ros merah . akak beli 2...satu lagi kasik ayah, ganti blk yang akak cilok semlm. akak skee!! akak skee!! makin byk koleksi akak skrg. pasni nak cari yang kinky2 pulak!

3 comments:

Anonymous said...

woit bil air ko 6.60 sajork ko nok!!!apo mughah na..tak mandi ko?kihkihkih..

*vavava..sojak entry love story ko mo carlos,terus magnet ko munge ros kan,ahaks..larikkk!!!

-acu-

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

kiterang ni tak mandi takpo..janji bungo kek luar tu harus disiram. huhuhu..bil ko tinggi kan ape...cik chang dah mark up 50% tuuu...

baru 2 munge maaa, etlis nampak fresh..tak la mcm munge yang ko bwk dr kemeren tu..layu mcm pempuan menopos kekdahnyer!

Anonymous said...

wahkahkah...tak menahan noksss statement ngko!!dah nyonya tu cakap...ini munge tahan lime tahun maa!!ini munge kering maa!! limo tahun apo,tak sampai seminggu dah kuyu..ingat kan nak wat hias pakai raye,wat pakai pose pon tak sempat nok!!

-acu-