Jul 16, 2008

ariff @ cem

ada orang tanya, mana datangnye nama CEM tu?
.
cengginih!! ce tanya anak akak tu...dedi mana? dia akan ckp dedi work. mami mana? mami sleeping!! atuk? atuk fishing!! uwan? uwan cooking!! (jawapan bergantung pd terma & keadaan semasa) ariff??? ariff encem!!! gittew!
.
soklan objective ke, subjective ke, sampai part dia.. tetap nak mengaku hensem. well, anak sapa plak kan?? wakakakaka!!!!

9 comments:

:: AYU AYUMiE :: said...

mmg encemmmmm..."dik, dah besar carik akak yer!" akak katanyerrr...muahahahaha!

kjah said...

kalu utk anak "akak" bleh la.. sbb mak sy tak restu sy kawan dgn org tua2 nih. larikk!!!!!

NieZearm said...

itu ke sebab musababnya. mengaku encem rupanya.

mane lak datangnya nama jek n' jil...

Anonymous said...

hensem nyerkkkkk hayekkkkk!!!!

-acu-

IBU KUMBANG said...

Waduh cem mungilnye pipi aunty nengok.. mak ekau, kasik ekau makan apa cem..

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

nizam - jeknjil. ntah, aku pun kurang pasti mana datang eh..hehehe

acu - macihhh!! macih!!!! akak ske sangat. ko tau la sbb apa eh???

aunty ibukumbang - mak kite kasi scott's emulsion hari2, bukan saja pipi, malah saya juga jarang selsema...(ada kena mengena kah?)

p.e.e.p.a said...

ai kak jah..slmt kenal2 =)

mmg ensem oun..tgk tang kening..isy2 mcm anak arab =)

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

p.e.e.p.a. aiyoo..mcm mana nak sebut nih? macih..macih..belah ayah dia mmg caca marba sket. baka sweden je takde..kalu tak mesti mata dia biru. muahahaha

p.e.e.p.a said...

panggil taja je..nak mintak izin link ke page sy ye akak =)