Jul 21, 2008

...

yo!! wassup! wassup!
tak jadi gi bangi hari ni. client akak kat niosh tu ada mtg drag sampai ke petang la pulak. takpe la, bleh gak gi service keta jap lagi. dah terlebih 100km dr mileage sepatutnya kene svc dah tu.
tadi akak hantar cem umah uwan dia. nurin dah sampai dulu...yayyy!!!! punya la girang 2 sepupu tu bepeluk2 sakan terlompat2 mcm la setaun tak jumpa. apa bleh buat...tu 2 ketul je cucu atuk & uwan! acu acik ntah bila nak kawen ntah! hahaha!! aci tak blame diorang? akak susah2 sgt nanti ingat nak gi suntik je la...dapat triplet trus senang! harus tutup kedai lepas tu. akak tanak keje lagi dah temtu. nak pencen awal, jadi surirumah sepenuh masa, jaga anak, jaga laki, jaga rumah, masak (ohhh i like..) bln2 kasik akak 3k cukup la...wahhh!! bahagianya!! akak bleh buat homebased..online biz ke, distributor tefal ke...dapat gak seb duit minyak dan bleh spend on spa pulok! mcm best je bunyinye kan??
kehkehkeh!!! kj mmg ske berangan!
mmm...up to 2pm, akak dah amek 530 calorie. xleh lebih 1k hr nih. so, sapa nak calorie chart sila email akak kat rafiza_yusof@yahoo.com okeh!! sama2lah kita memartabatkan kaum wanita!!!
coz we are P.H.A.T - pretty hot and tight!!!
allahhu akbar!!!!

5 comments:

IBU KUMBANG said...

kak saya nak! saya nak! saya nak! saya nak!.... tapi tadi saya baru lepas melantak spaghetti... :)0

Kak Jah said...

spaghetti?? kalu meatball 332cal, kalu marinara 490cal. whooaaa...wic wan meh??
email kj keh?

Kos Serani said...

Wah...kak jah...bersunggoh ya kawal kalori..semoga berjaya.

P/S: Cem dah besar...dia layak ada adik lagi utk bermain sama heh heh heh

Anonymous said...

tak aci..kehkehkeh...kalu ko nak anak buah ramai2 ko mintak kat shana,die ok jerk..pasal target nak tawen die lagi copek dari haku..taun ni kot!!sompek ko?maun ko deh?(*harus mak kene terajang ngan shana uolls)

-acu-

Kak Jah said...

cana nak kawen taun ni? ngan sape? loyar? mejistret? ahli muzik? wooo...nanti dulu, papehal bakal somi eh tu meh aku tapis dulu ok ke tak ok!!! kalu agak2 king kontrol tu...u r fired!!!