Jul 30, 2008

carlos di mana? carlos di sini...

carlos baru je gi keje. masuk 7 ptg, habis 11 mlm. sblm pegi tu, dgn ucapan penuh kasih sayang & lembut gigi dari lidah, dia mintak izin...

mintak izin...blk kul 11 karang nak terus gi mancing kat lukut. esok pagi baru blk. hahahaa...korang ingat apa? mintak izin nak kawen lagi? bleh, akak bleh izinkan...tapi dgn satu syarat. pempuan tu xleh tido ngan laki akak. wakakaka...gilo! (bang, stetmen ini bersipat temporary saja tau!!!)

dimanakah asben korang skrg?? dirumah? diluar? dgn siapa yer?
korang plak mcm mana? seorg queen control? clinging? tagging?

akak takat ni alhamdulillah takde masalah dlm hal ni. ekceli akak yg lebih havoc diluar sana compare ngan asben akak tu. dia jenis homely type sbenarnya...cuma sesekali bila bulan mengambang yg menyebabkan dia obses dgn sesuatu, mula la dia jadi cenggini. skrg adalah musim dia tgh obses mancing ketam. dan akak plak tak koser nak menempel2 sekali sbb adalah bosan menunggu ketam itu ok. dok umah blogging lagi best!

poie lah bang! esey izinkan...

takpe...lagi pun akak tau dia ke mana, pegi dgn sapa. walaupun dgn haruman xs by paco rabanne yg tak lekang dibadan, akak sket tak curiga. yaa...it's all about trust. akak takde istilah pecaya suami 50-50 ataupun sesetengah org kata spare sket etlis 20-30 utk diri sendiri. no-no. no such thing. dgn akak senang jer...closed-ended. YES or NO. 100% or 0% trust. sgt user friendly kan kj itew?

jadi, nasihat akak (cehh! cam bagus je nak kasi nasihat)...

kalu kite pempuan ni kekadang perlukan time-off utk bersama kawan2 atau berlady of leisure di casamoda mahupun nagoya (ditujukan buat ita, jeki & dll), gitu jugak asben kite. biar la dia sesekali ambik masa dgn xtvt kegemaran dia...dgn syarat masing2 kena la tau limit kan?? dan paling penting..."no 3rd party wif opposite gender involved". bzzttttt!! bzztt!!!! (akan akak lilit dia dgn kabel voltan berarus tinggi)

apa2 hal pun, kalu ade rezeki...esok akak mkn ketam lagi! akak ske! akak ske!

6 comments:

ita.itu said...

laki aku pun jenis duk umah..aku lak yg jenis nak mengelinjang pi shopping..hehe..tp mls nak ajak dia...camno tuh..ayo

Mummy said...

bagus tu yang.. trust yang paling penting dlm kehidupan berumahtangga ni. tapi dlm dok trust2 tu.. kena gak sekali sekala sergah, bior dia pucat... kekekekeek!

K.Jah said...

ita - aku kalu soping pun lebih ske sensorang. ye la, nak belek2 baju sekian...kekadang berejam. ada yg tak tahan tunggu karang.

mummy - ur correct mummy. cam lelayang la...kasi lepas sket2..ada masa kena sentap gak. wakakakak

mak kintan said...

pak mir so far soooooooo damn goody goody asben. i lep him so much. vely the helpful & considerate. lep u...weeee..mlm ini malam apa??? heheheeh

K.Jah said...

mlm jemahat kintan oiiii!!!! wakakakakaka!!!! (golak setan lobih2 kit)

IBU KUMBANG said...

kalu mancing tu lantakkan je... zaman sekarang ni bukannya ada ikan duyung .. hehehe.. Shopping harus la seseorg atau yang sekufu,...