Jul 6, 2008

cirit

cem cirit birit hari ni. pagi tadi tgh dia syok2 layan disney online...terdengar bunyi kentut yg agak lantang, bau pergh!! menusuk hingga ke saraf tunjang. tiba2 dia mengelintin sensorang. akak tgh bfast maggi masa tu. dedi dia plak tgh pulun langsat. tak menasabah langsung bfast kiterang hari ni. tak sempat sampai bilik air cem dah tercirit dlm seluar..aiyooo!! akak dah sah2 tgh pulun maggi yg warnanya agak "kekuningan" tu kan...so nak tak nak dedi la kena cebokkan. kat bilik air sambung cirit lagi. nak tau tak kuar apa?? hahaha!! keluar batang2 cendawan okeh!! sup cendawan yang dia makan kat hentian nilai blk dr KL semlm elok je keluar balik seperti sediakala.

serius & gigih mengeluarkan saki baki sup cendawan semlm. tapi rambut tetap menten vokalis band HUJAN okeh!


pose tak ikhlas demi blog mami. mami paksa suh semail jugak walupun sedang crett dlm jamban!

thari...3 beranak itu ke giant. maknye beli minyak masak, telur & puzzle baru utk anak sementara bapaknye pulak sibuk membelek keta remote. utk anak ke, utk dia..ntah la. tapi nampak gaya mcm bapaknye je yang lebih2 tu. siann!! salu komplen dulu kecik2 tak penah rasa! dah la wallet dia tertinggal kat rumah..sib baik maknye ada pegang satu kad plastik bapaknye yg maknye salu gunakan utk isi minyak, ye la swipe je takyah sign bagai kan!! kalu tak terbang cash maknye byr keta remote itu. hhehehe..itu pun nak berkirakan?? padahal duit dlm purse tu pun bapaknye jugak yang kasik.


utk anak....permainan bersipat educational!!

utk bapak...permainan bersipat...pat, pat, siku lipat!

lepas beli & belah, pekena cendol kejap kat food court. tiba2 cem mengelintin nak ke toilet lagi. kesiannyer anak akak tu!! check spenda tgk dah ada crett sket, tapi tak byk la, dia masih boleh control lagi. menggigil2 mamat tu menahan diri dari terkucil. tak macho la pulak tercirit dpn public kan! masuk keta...terus blk rumah...

tadi...2 beranak tu berebut2 nak main keta pulak. sudahnye si ayah terpaksa la beralah, itu pun sbb ada F1 kat tv!!! hahahha!! apa2 pun, mak dia jugak yang seronok bersantai2 dpn pc takde sapa kacau! akak skee!!!

6 comments:

NieZearm said...

entry yg agak busuk ye.. :-p

:: AYU AYUMiE :: said...

eleh kakjah, gmbr anak cirit berani la masukkan kat blog...cuber sendiri cirit... ada berani??? i cabar u tau...hahahaha!

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

hehehe...anak takpe, etlis bottom bleh kaver. kalu mak caner? ada yg kata blog mak lucah kang!! hahhahaa

dakwanie yang sangat comel said...

ni aku nak declare entry kali ini disturbing dan 18 SX- muahahahahahah

dakwanie yang sangat comel said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kos Serani said...

kak Jah...thanx kerana sudi menyinggah dan link blog saya. Saya pon link blog kaka jah...selamat berblog