Jul 4, 2008

lunch wif jeki!

tadi akak ke office buat submission lagi. ada few amendment letters yang akak lupa hantar semlm. settle apa2 yg patut, borak2 sket dgn ms. ng, clerk yang sgt baik hati & helpful tu...akak pun gerak ke sbn specialist hosp jumpa dr.norita client akak yg setia itu. after short briefing on her investment profile, dia setuju nak buat dollar cost averaging next week, provided harga going down lagi. sayang betul akak kat client yg dengar kata ni. tapi ada gak yg degil & tak nak dengar nasihat langsung kejap nak switch sana, kejap switch sini. hellooww!! dah namanya pun med-long term... relax la!! lenkali nak buat hal sendiri, try main bursa tengok? mungkin ada org tak kisah hilang rm5, tapi berkira kalu hilang rm0.05 @ 5 sen.
.
mmm...ada gak spisis org cenggini ek?? adaa!! ada ramai kat luar sana!! sblm sign up bukan main terhangguk2 konon2 paham. lenkali tak paham tanya la...bukannye kena charge pun!! ini tak...dah la BODOH, SOMBONG plak tu!! tapi tu la...yg bestnye keje akak ni kan, i can choose who to serve, kalu ko BELAGAK, ko bleh BLAH!! hahahaha!!!

kenapa ye? tiba2 molot k.jah sangat puaka disitu?
.
settle hal2 keje, terus akak ke taipan utk lunch dgn jeki kat secret recipe. dia nak belanja sempena belated bday akak katanya. hehehe. tq jeki...semoga ko pun panjang umur, murah rezeki & dipermudahkan segala urusan. aminnn!!!

tajuk: org minyak mengganas lagi. huhuhu!! giler obvious akak sunburn okeh! tapi takpe, org kata muka oily lambat nampak tua..adakah? pastu bleh tersama pulak attire hari nih! dark jeans, shirt itam & tudung munge! inikah yg dikatakan great minds think alike?

ini adik manis baru lepas nangis tepi kaunter sapa punya?? mana laki dia?? jawab?? jawab????


pan-grilled dory with lobster sauce (akak punyer), atas tu beef lasagna (jeki punyer). tapi dia lebih berdosa besar sbb mengconsume chocolate shake sekali siap tak hengat akak okeh! tau2 srott..srott..sampai tinggal buih baru nak offer akak. hehehe!! klakar la ko jek!! hawuih bona nampak eh tu! akak minum ice lemon tea chilled lite2 sajork!


last but not least...a slice of bday cake! all-time feveret akak...marble cheese cake! share ngan jeki to cut down the cheese intake la kekononnya!!

2 comments:

NieZearm said...

den bolom balik kojo laei. lain la korang nak lunch d'putrajaya. confirm aku bole join..

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

wuishh ko!! sessi pillow talk ni biasa pempuan2 jer ahli panel dier.