Jul 3, 2008

omak! oh omak!

baru hari ni akak tau perangai ugut-mengugut ni akak dapat dr saper...

mak akak kat atas tuh!!!

semlm akak tak antar anak akak kat ibu. carlos tak jadi gi KL dgn partner dia, jadi mcm biasa la kalu salah sorang available mmg kiterang tak antar cem kat ttj pun, akak rasa mcm biasa jer. tup2 cija bgtau ibu call dia tanya pasal akak. ibu ingat akak kecik ati ngan dia, sbb tu tak antar cem kat dia semlm. cija bgtau mak akak tu ugut...kalu akak tak antar cem, lenkali dia nak lari dok umah pakngah kat kelantan.
.
adoiyai!!! jauhnyer nak bawak diri. habis plak sumer yg merajuk nak dok umah pakngah. nak bawak diri ke...nak shopping kat duty free bu?? hehehe!!
.
ok lah, pasni kalu akak & carlos cuti sekali pun, akak antar jugak la cem kat ttj. dapat gak akak bercengkerama dgn carlos. berpegangan tangan di taman bunga sambil makan eskrem ker...
.
mmm...tu la dia bonding antara uwan & cucunyer. susah mau describe kan???

2 comments:

Anonymous said...

hahaha...see!!akak gaks tompek ibu calling2 cito2,ngadu2 tau..maybe pendapat akak bernas dan akak memiliki sikap2 terpuji cam ibu gaks..larikkkk!!!muntah kakjah takleh trime statement akak niek uolls..huhu

*ibuuuu,ibuuuuu..engkaula ratu hatiku..ahaks

-acu-

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

abis tu ibu nak ngadu ngan cana? dia tu kalu keretapi...dia la gerabak paling last skali. cerita2 rumah tak updated langsung! ko jgn bgtau dia..kang nangih deh kang!