Jul 14, 2008

terasa woman disittew...

tadi jumpa jek for lunch & nak pass skali barang yang cija kasik dia tu. jumpa kat wendy's sbn parade pekena bihun cantonese & ice blended coffee. pastu, jek kasik akak nih...
confirm carlos takkan pinjam keta akak lagik pasnih! wakakaka!!
.
dia beli kat s'pore aritu. hehehehe!! nak balik tu, kat parking akak terus pasang tengok muat ke tak!! tak nyempat2 kan? wahh!! muattt la jekkk!!! tq..tq...macih..macih!! santikkkk!!! tiba2 akak feeling gegirl disittew. siap frawer2 lagik!! akak baru je mintak carlos belikan aritu...mmg dah lama akak nak sarung nih tapi manjang tak sempat je nak tengok kat brother's tu...
menjawab panggilan dlm keadaan lapar!!! tu garpu tu...turunkan sket kak!!

peminum ice-blended keriangan!!!

6 comments:

Anonymous said...

cam sedap jerk makan kat sinik..nak try la nanti jjcm..

*ske tol haku nengok kakak manis tesenyum keriangan,feeling2 syorgaaa gitu..

-acu-

NieZearm said...

Bau getah la tangan tu nanti.. Ape ye kat sit sebelah tu. Sampah ke? Ape lagi harta benda yang bole muat dalam keta tu...

Riangnya minum ais.. >:-)

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

cija - a'ah...ske gak aku makan kat situ. nanti aku bwk ko...

jek - takde bau getah pong. ok jer..sebelah tu plestit mustafa tu ler. tak sempat buang...tapi biasala ejen2 007 mcm kiterang ni mmg byk jer sarap dlm keta...rumah bergerak la katakan!!

Izzu Izzuri said...

Apsal muka aku gelak cam kak cam aa??

Hehehe!! Tulah dia sarung getah istimewa utkmu ittew..Ko hengat aku nk bg ko kondom..?? Beli snirik aa..Kt 7-11 pun de jual.. Takyah ssh2 aku gi singapore belikkan!! :-p

:: AYU AYUMiE :: said...

hahaha...ai pon pk kondom...wawawawa, tu la lain kali jgn lak wat statement tak complete...takkan tatau lg ker adik-adik akak sekalian ni kan berfikiran kreatif...muahahaha

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

a'ah la...mcm kak cam. cuma tudung tu takde blow2 jer kan? takpe ke tudun itam putih tu jek? ko mcm tak besa kaler feveret ku itu!!