Aug 3, 2008

berhantu!

berjam2 akak ulang dengar lagu ni okeh! sangat berhantu!!!
.
.
Aizat - Hanya Kau Yang Mampu
_____________________
.
Ku cuba redakan relung hati
Bayangmu yang berlalu pergi
Terlukis di dalam kenangan
Bebas bermain di hatiku
.
Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku
.
Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku
.
Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku
.
Harusnya takkan ku biarkan kau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku
.
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
.
Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku
.
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
.
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku
ooooo

8 comments:

Mummy said...

amboi jah.. ko layan jiwang lah pulak yang.. kekekekeke

dakwanie yang sangat comel said...

huh mengata aku lagik...!!!

K.Jah said...

hahahaa..terjumpa plak kat utube, terus layan...

:: AYU AYUMiE :: said...

lagu ni mmg best...smpi dah hafal baru mak tau yg lagi ni lagu haizad...muahahahaha,ingatkan lagu indon...ye la lagu melayu mana ada yg berantu skang nie kan? susah nk carik oooo..

K.Jah said...

kan? best sgt lagu ni..akak salu layan mixfm jer sampai tak tau wujud lagu melayu best cenggini!

Jie said...

tak suke lagu ni tang..

" aku cinta.......ooooooo
" aku cinta......ooooooo

eeeee..mcm dah tak de idea cari lirik

NieZearm said...

best pe? mcm bole je layan karaoke.. :-D

K.Jah said...

kjie - lirik pun cam indon je kan? layannn sajaaaa...hahahah

jek - kan?kan?. sbb ia x memerlukan picing yg tinggi