Aug 26, 2008

lembaga hitam!!!

masa : 10.15pm
tempat : HSBC, seremban town
.
kitorang baru je balik dari town. suka buat banking mlm2. takde org, parking pun senang. lepas drop carlos kat HSBC, akak ke depan sikit nak buat U turn. tengok kiri...tengok kanan. line tak clear. tak lama kemudian jln pun kosong. akak dah ready. tengok side mirror kiri, tengok side mirror kanan, tengok cermin blakang.
.
GOLAP!! dan ia bergerak2!
.
hah! apo tu? teringat JANGAN PANDANG BELAKANG! brek mengejut. cepat2 ke tepi, toleh tengok.....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
hek ellehhh!!!!
..
turunnnnnnnnnnnn!!!!
.
pocah speaker den kang!!!
.

21 comments:

puan.cokolat said...

kahkahkah!!!!!!!
hensem boy apa kurang... mana belajar niiii????
seat punya luas situ gak dia nak landing!!!!
kahkahkah!!!
tapi giler kiut kak!

Mieza said...

hahaha...ko buat mieza suspens je kan...dush3x

Anonymous said...

kahkahkah...jayanggggggggggg!!gewammmmmnyerkkkkkkkk acu nengok pangai dak niek!...patot sound system keto mommy malap2 munyik eh,gupe2 nyerk kono block daaaaa mo dak gomok niek!!!sabar mommy sabar,kahkahkah..

-acu-

julietchun said...

Camner la plak bleh tercampak sampai atas nuuu? Ngeri sungguh.

mak kintan said...

hahaahahah..kelakarrrr...

aku kecit2 dulu pun suke lepak atas tu... ngeh!!! skrg sebelah kaki pun dh tk muat kot..

MAMA IQA said...

huhu..cem..cem..
gile terbahak2 gelak guling2 kalau kena cam ni..hehe~

K.Jah said...

coklat, err...mungkin belajar dr blogger kawan2 mummy dia. hahahaha

mieza, hahaha..ingat betul2 lembaga itam eh?

acu, a'ah..mlm tadi 2 kali dia buat. prappp!!! kuek bunyi ehh tekau!

juliet, ntah la.senyap2 je dia buat keje nkooo...

mk, kalu ko buat skrg, confirm mak ko ubah nama umah pesaka. anak eh dah tak boto. hahahah

mamaiqa, mula2 nampak cam kelakar, bila dah bebunyi mcm benda patah tu...kena cubit gak!

Cakap Kosong said...

anak kau ni, kak jah sikit ari lg...kalu digilap bakat dier bole jadi model seat kete...kah!kah!kah!

:: AYU AYUMiE :: said...

ini ngikut perangai sapo nieee??? mummy? daddy? paklong joe? emmmmm.... mak rasa ikut acuuuuu dia lerrrr... hahahahah...lariksssss, nnti shija sekeh kepala akuuuu

Miss Reezberry said...

wah gitu maunya runtuh speker tu..dah ler kuas semangat anak kak jah tu..gitu kan...hahahah..dah macam kotak tisu dah kat situ kan...

K.Jah said...

ckp kosong, model seat saje kah? haahaha..akak ibu kumbang ke nih?? slamat bekenalan

ayu, mungkin la. acu acik dia mmg ganas. acu dia penah patahkan payung lipat masa kecik2 dulu. ko ingat tak cijaaa??? jgn buat2 lupa okeh!

k.sen, tu la..jgn pasni speaker tu bedengung mcm keta yenna sudah kan??

IBU KUMBANG said...

Aku punya la seram malam td nak bukak ko punya blog bila nengok tajuknya.. hehe tipah tertipu rupangya..

K.Jah said...

IK, hahahah...propa je lebih tu!!!

p.e.e.p.a said...

anak akak nih ensem laa..tan kening tu xleh lawan..dh besar nnt siap la anak dara ikot sampai ke rumah =P

K.Jah said...

peepa, metasihhhh!!! nanti nak kenakan dowri la. sapa nak kawen dgn akak akak kena byr mak dia 10k minimum. hahahah

ita.itu said...

haha..sok2 dah beso mmg kompem pecah kak..hehe

K.Jah said...

ta, mmg eh...dah beso sok sok dia belikan keta baru kat mak dia

NieZearm said...

dh kira cantik sgt la perangainye tu. klau ada org lain drive belakang and mnpk ada budak kt cermin belakang, mesti org nk over take sbb nk tgk plak sape yg bwk keta..
kok aku la kak. mesti aku amik gmbr mskkn dlm blog... :-D

K.Jah said...

jek, ko memanggggg....

paRi-paRi sYurGa said...

kak jah oiiii...
baca entry akak ni haaaa terkonang den msa kocik2 dulu...
serupo dah haaa perangai den...
syiookkk ooooo dok atas tu...
hehehe...

*utk cem..teruskan usaha anda!
hehehehe.

Tijah said...

pari2, hoih! gigih ko qada' n3 aku nih? hahaha