Aug 21, 2008

pendapatan

tadi akak check nuffnang earning. budak baru belajar kan, ada la rm1.75. walau pun tak cukup utk membeli sebuku gardenia, akak bangga la jugak kan. merapu2 pun ada gak org nak kasik duit. dan dgn nada paling ceria akak memberitahu en.suami...
.
"bang, tadi check kat nuffnang ada rm1.75 la bang!!!"
"wahhh!! bagus la tu. bleh la beli TEFAL. kita beli hurup T dulu"
.
melampau tak tu???? gurau kasar kan??
akak "tutup kaunter" karang baru tau!!!

13 comments:

Anonymous said...

wahkahkah...T pon T la ngah,janji ado yo tak!!sikit2 lamo2 jadik bukit uolls..kahkahkah

-acu-

mak kintan said...

benci la..aku tak reti2 juer buat nuffnang.. k.jah buatkan bleh..pls pls pls... kalu rajin la... YM la adikmu ini...

IBU KUMBANG said...

hehehe... kalako laki KJ.. meh sini nanti tiap kali aku dtg tempat ko aku klik ye KJ.. aku punya ada singgit je.. ko kaya dari aku 75 sen.. huwawawa..

ita.itu said...

kah.kah.kah..lawak lah laki ko..gelak beso aku..haha

NieZearm said...

cemane sy punya nuffnang tak naik2 ni. statik je..

K.Jah said...

ja, kok centu 5 taun pun lon tontu dapek tu wehhh!

mk, sonang baitu. nanti aku ajarin okeh...

ik, whoaaa..macik kayo, macik kayo. nanti kita main klik sama2 eh? nanti kaya pun sama2...

ita, tu ahh...gurau kasar siut!

jek, konyer posting ada masalah utk dibaca la jek. aku rasa playlist bawah tu ganggu sket. komen entry ko terselindung...

Perempuan Jomblo said...

teruskan usaha. walaupun ada mulut mulut bullshit cakap nuffnag ni tipu, tapi saya dah pernah earn RM50 bulan lepas, dan kini baki tersimpan saya ada RM86, menunggu masa untuk di cash kan.

Jie said...

kak jie dah 2 kali dpt cek dari nuffnang...dan dah cash out satu cek lagi...kesemuanya rm 200 lebih...so nuffnang tak pernah tipu..cuma berusaha je...
jgn nk iklan tapi update setahun sekali..abis camno...

dah beli spek baru utk anak guna duit nuffnang tau...

K.Jah said...

PJ, panjangnye nak taip nama kamu. kalau sudah cashkan boleh la belanja kawan2 makan. hahaha

kjie, cayalah kjie. mcm mana bleh byk cenggitu?

:: AYU AYUMiE :: said...

pesanan utk kakjah:
RM1.75 nyahhh? syukur alhamdulillah...adoooo la jugak dari takdo langsung cam ai nie

"pandai-pandai la berjimat cermat ngan RM1.75 tu yoooo...dah nk pose nie...leh la guner wat beli murtabak 1 slice...hhahahahahah!

K.Jah said...

ayu, tu la tu. nak beli soya 2, tak ckp lak lagi 25 sen. hahaha

p.e.e.p.a said...

hihii..sweet la suami akak..lawak melampau =P

K.Jah said...

peepa, melampau kan?? kalu setahun 1 hurup...bila la nak dpt tefal tu.