Aug 10, 2008

tidurnya tidak lena

mlm tadi tak boleh tido. lepas blog hopping & tgk tv, tak tau nak buat apa lagi. jam baru pkl 3 pagi. akak pun start kemas rumah, sapu sampah, mop lantai, cuci toilet & buat kuih keria utk bfast. sejak kes pecah rumah ni, kalau carlos nite-shift (nite-shift ke??) mmg susah nak lelapkan mata. lepas saja waktu anjal iaitu jam 5 pagi, baru la datang rasa mengantuk dan terus membaringkan diri sebelah cem. bestnyer tgk dia tido! a/cond kuat lak tu...cium dia sket!! wahhhh!! sedap giler bau masam leher dia tu. ye!!! bagi seorang ibu, itulah satu2nye bau masam-masin yg sangat mendatangkan ketagihan.
.
pagi ni pkl 10 baru 2 beranak tu bangun. ambik kau!! goreng keria, bancuh milo kat cem dan dia layan sambil tengok tv. akak dgn tak mandinya terus on pc. blogger tegar bukan?
.
ada 2 pilihan hari ni:
  • mandi, siap2...keluar dgn cem. mungkin main bowling. tgk wayang. cari buku di MPH & makan2

atau....

  • masak. makan di rumah. blogging. posting secara pukal. dll....

mmm...apa2 hal akak nak ke toilet dulu. call of nature! daaaa....

6 comments:

IBU KUMBANG said...

kalau aku nak yang no.1 tu... mcm best!

K.Jah said...

kan?? ok la..esok kite jumpa lagi. hari ni aku nak kuar berpoya2...

NieZearm said...

pilihan pertama.. byk sket agenda bole update nnt.. hehe...

ita.itu said...

aku lg jenis penakut..kalo laki aku tetiba kena kerja mlm..mmg x leh tido ok..takut siot

IBU KUMBANG said...

aku gumbira ok laki aku keje malam.. tak yah masak... aku bley buat apa yang aku suke... hahaha gelak setann!

K.Jah said...

jek - byk benda nak post nih. jgn risau..

ita - takut kot2 ada org kacau yg cam kawan umimia kena tu kan??

IK - hohohooh...ko simpan spare part ehhh???? ha..ha...tak tauu!!