Sep 10, 2008

ditag lagi oleh cendawan

cendawan tag akak plak dah!!! sib baik soklannya senang!

The rules:
  • Link to your tagger and post these rules on your blog
  • Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird
  • Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
  • Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.
akak buat yg weird yg korang tak penah tau je la eh!
  • suka bawak kereta laju2 & agak pakar dlm selit menyelit. contoh, dlm traffic jam atau cubaan mengcrossing dari lane 1 ke lane 5 (utk latih tubi, tol sg. besi kl-sbn sangat sesuai. korang bleh cuba cross dr lorong smart tag ke shell disebelah kiri sekali yg jauhnya kurang dr 300m)
  • saya bukan seorang yang peramah. lebih suka berekspresi melalui penulisan. org kata...terlajak kata buruk padahnya, terlajak taip boleh backspace atau delete saja.
  • suka pakai men's boxer dirumah. sangat selesa & easy access. cubalah! (kan jil kan? ko la ajar nih)

boxer terbaru saya. sedang pakai. reject shop rm6.90

  • suka masak tapi tak suka makan masakan sendiri.
  • tak suka pasang kipas atau air-cond di rumah. kami 3 beranak mmg penyejuk. eh!! tapi kitorang masih mamalia tau!
  • suka membaca ketika membuang. dlm toilet penuh dgn buku2 jokes dan sedikit bacaria / mingguan perdana.
  • malas jawab talipon sbb malas bercakap. lebih suka sms.

ok. tu la dia 7 wonders of k.jah. 7 org yg bakal ditag ni mostly yg baru2 akak kenal di alam barzah oppss...maya. so ni lebih kurang mcm sesi orientasi la ni ye??

  1. jek & jil (package 2 in 1. nak kenal deeeeeeeeeper lagi buleh?)
  2. umie (ni pun tak kenal rapat lagi nih!!)
  3. umimia (kali ni teghangggg kan?? huhuhu!)
  4. ita.itu (agak noti minah ni. takpe, noti-menoti membawa bahagia. mari kita berkenalan dgn lebih lanjut lg. hahaha!!)
  5. ibu kumbang (agak garang...ye ke? cuba jawab sket??)
  6. mak sedara kumbang @ ckp kosong @ elmely (nama ko panjang skali...wajib buat ni!)
  7. julietchun (nak kenal lagiiiii blehh?)

23 comments:

puan.cokolat said...

yang no.1 mcm sama jer dgn aku!!!!

Umie said...

Ko mmg saje je tau!! hohoho

cendawanintim said...

perghhhhhhhh, cergas betul ko menjawab tag erk..

boxer adik lelaki aku baaaaaaanyak..ko nak pinjam x???

neway..tq..tq sudi jawab tag..

Cakap Kosong said...

ok kj akan ku buat bila tema ku banyak

Mieza said...

hahaha...boxer...mmg best pakai...selesa tul...:D

K.Jah said...

cokolat, leh la kita tokyo drift cr lontong ganja kegemaran kak bed kat puchong nanti. k.bed, sila bagi alamat bang poji yer...

umie, ye...pepesli. jwb jgn x jwb haaaa....

cendawan, aku tangguh2 kang bertimbun2 lak keje rumah pending

ck, ko nihhhh...buat tau!

mieza, kan??? easy access gittew. beranginnnnn sajork!

siggplus said...

berak tanpa bacaan, macam mandi tak bersabun..
tak lengkap..haha
kita sama..
jamban aku penuh bahan bacaan

K.Jah said...

siggplus. tepatttt!!! ko mmg pandai elaborate!!! 1 markah!

MAMA IQA said...

kalau dtg umah kj mesti toilet mcm library la gamaknye ye..hehe~

IBU KUMBANG said...

dah siap! lalala sila buat check!

K.Jah said...

mamaiqa, laki aku siap sound suh buah rak buku lagi dlm tu. melampau kan?

ik, ko mmg murid kesayangan ku. hahaha

Izzu Izzuri said...

Tahniah ler siap promo boxer. Aku tensen nih sbb dok ngn ayah aku takleh pkai boxer lg dah. Pitam dia kang!!

ita.itu said...

hehe..aku noti ye..haha..wah pakai boxer..spender laki ko, ko pki x? haha

K.Jah said...

jil, aku dah agak dah. boleh ku bayangkan stress kau itu. ingat tak kita try baju kat fitting room jasko puchong? muahahahha!! mesti org speku apa je kita buat 2 org dlm tu kan?? gelak ngekek2 lak tu. sorry la..napsu kite masih kepada lelaki kan jil kan?? straight gittew. hahahaha

ita, tak koser aku nak tgk dia american 24jam. spendar laki xde la aku pakai..apehal lak nak berkantung2 bagai tang depan tu kan?? muahahaha...ko jgn start taaa. aku dah 10 hari tak ckp lucah nihhh.

Umi Mia said...

seksi apa pakai men boxer...kali ni teghang dan jelas KJ....

K.Jah said...

umimia, haa..apa jadi dgn tetamu ko mlm tadi? hidup lagi diorang hari ni? hehehe...post gambar haa..

:: AYU AYUMiE :: said...

petua belajar yg bagussss:
MENTELAAHLAH DI DALAM TOILET SEWAKTU MEMERUT!'
hahahahhaha! i loike it too kak jah!

axim said...

biasanya orang malas SMS la akak...terus kol ajer..

K.Jah said...

ayu, bila membaca tu...cam lancar jer proses peristalsis tu kan?? hahahha

axim, sbb saya mampu meng sms dgn laju. bekas pengundi AF la katakan. opsss!

NieZearm said...

aku blum dpt ilham lg la kak nak tulis ape ni.. :-P

susu dalam botol said...

boxer RM6.90 menarik perhatian saya :P

K.Jah said...

jek, takpe..aku kasi deadline 3 hari. bleh? hahahaha

hidd, cubalah!! pastikan size yg bersesuaian ya? :)

paRi-paRi sYurGa said...

waahahaha...
tebiat kite sama kak jah oiii....
membaca di kala membuang adalah aktiviti yg sehat..
hahaha...
siap ade spare novel dlm toilet tau...
feel jer.