Sep 10, 2008

cokolat mengetag kj (bukan keri jamaludin)

yolahhh!! aku dah buek dah nihh!! kerjarumah paksaan dr cokolat a.k.a sue. opppss...mati la mak pech lobs!! kena buat gak la. diboikotnya blog ni karang susah plak. tak naik nuffnang akak nanti. hahaha!! keji tak stetmen?
.
siap ada arahan lagi. takleh bantah lak tu. kejam ok!!!

ni arahan dia:
  1. copy gmbr kat atas tu n post kat blog korang
  2. teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nk lbh pun xpe)
  3. setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tgglkan pesanan di blog mereka
  4. lastly, jgn lupe tempek url korang slps url saya punya - KJ -
dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com, juzzyouandme.blogspot.com, sweethoneysofiaroxy, Zhoewynz.blogspot.com, UmmiRosma, Munirah Abd, lilred799.blogspot.com, cokolat, KJ dan anda selepas saya itu....

pilihan saya seterusnya...jek n jil lakiminik
1. Jek Nizam
2. Jil Izzu

kalu ko dorang tak buat, minggu ni kena hantar mi hailam kat aku.
"mi hailam 3 bos!!!!!" ala2 amek order!!
wakakaka!!!

cokolat, cuba semak sket. betul tak aku buat nih??? siap kau. pasni aku nak create assignment penaakulan mantik silibes form 4 punya. awassss!!!! hahahah!!!

7 comments:

julietchun said...

Fofular la ko KJ,ulang semula bkn Keri Jamaludin,hehe.

K.Jah said...

kerikeri berinti stoberi. wahh!! bleh buat nama biskut raya tu kan??

puan.cokolat said...

matilah ko perasan kak.. menantu paklah kunun!!!

penaakulan mantik tu haperrrr??? silibes dlm maths ke sains??? aku tak amik maths... sains pun tak!! aku sekulah penoh pondok dulu... kahkah!!

sapa sue???????????????

Perempuan Kalis Peluru said...

Wahhhh semua org begitu asyik dengan TAG nie...

K.Jah said...

pkp, maklum la...kurang xtvt lain bln pose ni kan. hehehe

NieZearm said...

bila tgk2 balik, byk assignment ko bg ni kak.. tag dgn award.. c",)

K.Jah said...

buat jek, jgn tak buat. hahha