Sep 30, 2008

mencari mood...

esok dah nak raya. apa pasal sampai skrg...tepat 2.34pm, mak masih takde feel nak raya nih?? apa sudah jadi sama mak?? padahal...
  • rumah sudah kemas
  • baju sudah iron
  • kereta sudah sevis
  • touch n go sudah top up
  • bunga api sudah beli
  • kuih raya sudah ada

tapi tiba2 je mak rasa emo + empty...

5 comments:

Perempuan Kalis Peluru said...

akak..kenapa nie??? saya kat pejabat lagi nie mengadap komputer...bosan gila nak merasa mood raya pun payah..

K.Jah said...

bosan kan? jenuh amek mood dah ni. dia tak mai jugak!

cokolat said...

pasai apa ni nokkkk???

CapTaiN HooKeD said...

mak rasa kan kak Jah, maybe sebab kita dosi berumur, the sexitement is not there anymore, its like SEX, kalau kita dah boleh predict apa laki kita akan buat, SEx will become so monotonous dan bosan kan kan kan? Nak multiple orgasm pun susah. *Laaarrrriiikkkkkkkkkkkkkkkkkkk*

Camner nak feel ado MOOD raya this year? semua rega barang pun naik.

K.Jah said...

betul la. no more sexitement kekdahnyer. haiyooo! inikah yg dinamakan krisis pertengah umur?