Sep 30, 2008

cem melukis...

kucing yg ganas (tak tau kenapa perlu bersayap kat atas tu). siap ada kuku tajam okeh!
babi comel duduk terkangkang (sbb tu kaki dia 2 belah sini, 2 belah sana). ekor menten keriting mcm biasa.
itik kaki jinjang
gajah??
frawer for mummy katanya. ske sgt!! comellll kan???

9 comments:

cokolat said...

haruslah ko asah lagi bakat cem ni nokk... dah terserlah dah tuuu...

Cakap Kosong said...

agak2 ko masa kecik dulu pandai tak lukis cam nih.

K.Jah said...

cok, tu aa..bkn kat ketas jer. kat mspaint pun dier teral. kagus sungguh aku. wakakakaka

ck, tak kot. aku conteng dinding buat 1 line panjang reti aaa...
wakakakak

Cyberwira said...

tak mencabar tu.. lain kali suruh je dia conteng kat atas cadar kegemaran u tu..ala2 mcm kesan DNA Terlampau gitu.

Perempuan Kalis Peluru said...

ya ya ya..tgk akak..CEM mmg pandai..!! sayang cem..esok2 boleh lawan da vicci la...sweet gila bunga yg dia lukis..klu saya, saya buat frame la...huhuhuhu...

K.Jah said...

cyber, cadar kite xde dna tau! hahaha. teral tak???

pkp, bunga tu terlalu byk masalahnyer. kalu nak frame harus penuh 1 rumah.

Ungku Nor said...

frawer tu siap senyum tuuuu..;p

HasneY said...

hi..salam perkenalan...terhibur hati..bila tengok lukisan budak2 ni kan..teringat zaman kanak2...lucu dn mcm2 lg..

Anonymous said...

gegegege!!!kahkah..aiyooo!!animal kah ittew atau raksakse..giler golek2 aku,shana ngan ko golak'an si cem lukih,cian deh punye serious melukis mommy acu acik gelak tak ingat dunia kaedahnyerk!!kuikuikui

-acu-