Sep 6, 2008

nak cerita apa pulak hari ni?

hari ni berbuka rumah mak akak. gulai ikan sembilang cili api yg sgt sedap!! laju je makan sampai lupa nak ambik gambar. alhamdulillah...konyang!!!
..
seblm duduk depan pc, seblm login, apa kata kita bancuh hot choc dulu!! topping marshmallow sket! wah!! sorgaaa!!!
tak brp concentrate pulak nak update. tangan kat kibod, mata kejap2 tengok tv. cerita TUHAN PUN TAHU on air skrg. seriyes akak jarang layan drama melayu ni kecuali pelakon dia betul2 yg akak suka. mcm skrg ni la. kalau cerita tu ada afdlin shauki ke, sheila rusly ke, normah damanhuri ke, fauziah nawi ke, abu bakar omar ke...confirm akak akan lekat depan tv. cerita2 dibawah minda sedar mcm GADIS DARI BINTANG, GAIA, DIBAWAH KETIAK ISTERI, JANGAN MAIN BELAKANG tu...kirim salam la. tengok sebelah mata pun tak hingin! ohhh ya!! akak tak suka nora danish berlakon. sangat plastik!! sorry ye, kalu ada sapa2 yg tak sependapat dgn akak...

ok. cerita hari ni.
tadi akak beli pancake durian kat ampang point. 2 ketul je. akak & carlos sorang 1 kaedahnya. utk cem, dunkin donut mini tu. pastu letak susun elok2 kat seat belakang. haaahhh!! best giler bau dia. ujung2 cem sudah kasi duduk itu barang. penyek pancake akakkkk ok!!! kempunannye!
assorted DD....:D
layannn!!! sampai terkangkang2!!
.
tu je cerita hari ni. sorryyyy...pemikiran lembab sikit hari ni! maklum la hujannn!!! heheheh!!!!

9 comments:

MAMA IQA said...

pancake tu penyek trus buang ke? alahai..kempunannyeee!

cendawanintim said...

alolo..layan assorted sampai terkangkang gitu..huhuhu..

sian penkek..abis penyek..

hujan??pemikiran lembab???naper gitu??asyik berkurung lam bilik kah...??bulan pose nih..!

K.Jah said...

mamaiqa, buang ler..dah tak bleh diselamatkan lagi. huuhuhuhu

cendawan, yer! berkurung dlm bilik tapi malangnyer tabley buat apa2. wakakakak!!!

puan.cokolat said...

kj.. nape kalo dok dlm bilik tapi takleh wat paper??????? kahkah!!

puan.cokolat said...

cem... aksi lucah hokeh!!!!! aunty kena totop mata bila nak nengok... kahkah!

K.Jah said...

cokolat, nak mati ganti pose kalu berbuat apa2 ittew! hahhaaa

Anonymous said...

wahhhh pancake durian!!aku ado nengok lam tv,nampak syedap sehhh..dah lame aku nak carik nok!!tapi lom jumpe laie...len kali kalu ko gi aku nak kirim la,gebuuuuuu siotttt cam bantal gupenyerk.uish,apo dok camtue tuh heyek!tak sopan ok!huhu.

-acu-

afiq said...

di bwh ketiak isteri...tgk tajuk pon....adusss.........sengal sgguh.....

K.Jah said...

ja, aku beli kat ampang point aritu. tu pun kat kiosk promotion tu je. esok2 ntah ada lagi ntah tak..

afiq, kan?? budus tul diorang..