Oct 9, 2008

1 gambar 1000 pengertian

pehal tu??? kena libas ngan mak dia lagi ke budak nih?
.
takkkkk!!!! tgh ambik feel nak bersin tu...
.
aksi tindakan reflek yg berjaya dicapture sepantas kelajuan cahaya oleh emaknya!
.
sila kagum okeh!!! klep! klep! klep! (tepuk utk diri sendiri...)

24 comments:

Nad Eusoff said...

kejam btol emak dier..
anak nak bersin pun boleh dikejungnye cenggitu..
hakhak..
kretip ler kak ni..

dik, amik mood lagi dik..
hiks

siggplus said...

cepat betul amek gamba budak tuh nak bersin..hehe

ada amek klas amek gamba ke?
ngee

IBU KUMBANG said...

jgn memain KJ, kang dia buat pembalasan baru tau...

Ungku Nor said...

waaahhh..memang kagum gua dibuatnya!!
heh heh

Mummy Cool said...

wah terror ko kjah...

:: AYU AYUMiE :: said...

aper kater pasni kakjah amik gmbr kakjah dalam situasi ni pulak! hehehe cabaran nieh nyah!

Anonymous said...

baikkkkk nye feel anak ko ngah!sampai kombang idong tekau,muahkahkah.

-acu-

K.Jah said...

nad, tu kamera dihujung jari kekdahnyer tu...

siggplus..ada, blaja dgn saifulnang lagi tu...acah jer

ik, lenkali aku nak capture hewan2 yg mati dlm statistik plak...

ungku, hinss! hinss!! kembang idung gue

mummy, sepantas kelajuan cahaya kan?

ayu, mane lehhh! gambar kjah harus yg ayu2 jer..kalu tak ayu pun, kena kasi edit sampai ayu. wakakaka

hahaha...ibu pun golak tgk ni kan??

julietchun said...

Aku rasa pasni Cem tak brani nak buat aksi2 seksi lagik,tkt ko snap gamba dia msk dlm blog,muahahaha.

pearlEJ said...

memang pantas okeh KJ... sempat lak tu.. hehehe....

tapi bila tengok2 mcm nak nangis jerkkk.... adoihhlaa... :D

Umi Mia said...

wah...klep..klep..klep untuk KJ...mmg penangkap gambau yg paling handal sekali....hahaha

Kujie said...

betul ke tu..
hahaha...jangan2 kooooo....dera jiwa raga dia..tu yg meraung tak hengat

cokolat said...

wehhh... nak gelak syaiton jappp!!! sgt2 kelakar muka cem!

susu dalam botol said...

ahahahha. sgt kiut!

K.Jah said...

juliet, pasni dia ekna sopan2 sket la ah...

ej, percayalahhh...bukan nangis tu der. heheheh

umimia, pemblogger tegar la katakan. hehehe

kjie, betul kjie..saye tak tipooo. hehehe

cok, klakar kan?? aku pun tak tahan tgk...

hidd, hikhik...

Dani Izwan zainol said...

haha..kelaka

Mieza said...

hahaha...sempat aje tgn ko tu kan snap aksi tu...mcm nangis kena buli ngan ko pun ada...:p

Ayong said...

kagummm gilerrr..kagum gilerrr...giler kagummm..hehehehhee

kutemPAHsumPAH said...


wakakakakakah....
akak...saya KEMBALI..kembali tomoi di blog akak..

kesian CEM..salam sayang dr saya..

K.Jah said...

dani, best nama blog ko eh?? giler ganazzz...hahahha

mieza, mane leh dera, anak sorang tuuhh...hahaha

ayong, hinsss..hinss

pahhhh!!! yay...sat..sat akak nak tukar kat link

afiq said...

mmg cokap..tahniah!

K.Jah said...

cokap express! sbn-pd

NieZearm said...

berapa lama camera tu standby...

K.Jah said...

jek...rasier! wakakakak