Oct 7, 2008

baaaalik kampung! ooo!!! baaaalik kampung!

mula2 skali...akak nak melaporkan yg keadaan trafik di lebuhraya selatan-utara pd hari raya ke-2 aritu adalah amat lancar sekali. plan asal nak blk kul 4 pagi tak kesampaian sbb terbabas bangun tgk2 dah kul 7. takpe ah! jln siang sket bleh cuci2 mata...
lata kinjang dr h/way arah utara...
clear kan?? langsung takde keta kat depan. lepas tapah kot nih!
kat blakang ade sebijik jer. feeling cam aku sorang je bayar roadtax kat m'sia nih!
nice view!!! dekat nak sampai ipoh dah nih...

muka bosan. pak hang takleh speeding nak oiii!! ops sikap okehh!! ops sikappppp!!!

"awek aku kat sbn tgh buat apa la skrg ni ek?"

padi baru tanam. sangat hijau bukannn???? tu putih2 tu bangau okeh!!! bukan kelemumur....

2 comments:

Cakap Kosong said...

macam kampung aku gak view dia kan?

K.Jah said...

a'ah...sib baik. etlis laki aku ade gak la kampung....