Nov 10, 2008

fashion crime - i kenot bilif it

dulu, minah bjork ni penah main giler pakai cenggini kat oscars 2001. apa jadi pastu? terus masuk fashion crime list & dicerca sampai la skrg nok. tapikan...rupa2nya ada gak manusia yg tak ambik iktibar ek??? samada dia tak penah tengok E! channel...atau pun rumah dia mmg takde astro. hikhik!!!

apa yg cuba beliau tonjolkan sebenarnya ni???
sila tandakan jawapan yg betul berdasarkan pilihan dibawah.

1. didadaku ada kamu??
(brp makcik kerawang tu charge kau nok?)
2. aku ada pouch bag. ko ader?
3. skirt pink terencat akal
4. kasut ayam serama ku terbang tinggi
5. oppss! anugerah skrin ker? i ingat halloween party!
6. all of the above

tolong jangan ganggu gepren saya - yg benar, peterpan

33 comments:

aishifa said...

hahhaa..best lah suma kategori tuh.. tp yg best yg no 3 itew..harus ditukar kpd merah mak hayam..

marinahunny said...

sian kat diorang nih...nk glamer sgt tp hambek kau..mcm ayam serama sesat tertumpah cat merah plak...

susu dalam botol said...

tolonglah pakai baju merah tu. igt kool la tu? bwekkk.

arep said...

tu namanya attention seeker. try to make a fashion statement but it faux.

Mrs Maznan said...

no.6

K.Jah said...

aishifa, misti dia kuar rumah x tengok cermin kan?

marina, tak pun along terbaling cat merah...

hidd, agak2 adakah tunang anda sanggup memfoto dia dgn pakaian sebegini?? boleh masuk subjek abstract mungkin...

arep, ya..dan kalu dia join seeker tu, confirm hantu pun lari..

mrs.maznan, jawapan kita sama

julietchun said...

Aku suka peterpan, suka sesangat,hahaha. Semacam je dorang ni kan. KJ, ko taknak try ke? Hahaha, jgn cubain, pitam Carlos nanti wehhh.

IBU KUMBANG said...

yang aku pelik tu punyalah gembira muka dia! bangga semacam.. ya ampun ayam serama versi manusia

linn said...

sesuai sgt baju tu. pilih no. 6!!!!

Ungku Nor said...

ko tak baik jaaahhhh..

sekali sok yang serama tu la jadik pilihan cem buat teman idop..haa..tau la kaauuu..

hahahaha ;p

Mieza said...

hahahaha...camne bole smpi reka baju camni...aku pilih no 6 kj...tp yg no 4 tu dr aritu aku tertanya-tanya, bulu ayam ker..:p

Kak Piah said...

mmng aku sgt gayat tgk pesen dia tuu.. aku lebih rela pakai baju kurong kedah pegi anugerah skrin dari suh aku pakai baju yg dh mcm maskot chicky meals tuu..
ya ampuuunnn....

Umi Mia said...

kahkahkah....sesuwai gitu....mmg cam bini peterpan...kikikiki

azreen said...

kahkahkah...ape la diorg pikir ek...tak nmpk ke muke tu cantik ke tidak...agaknye cermin rmh dia pecah kot...

mak kintan said...

kekeekk..kelakar juer.. sian dia ni tau. adik mk kan panggil dia siti sarah jambu air dibelah dua. sebab adik ckp hidung dia mcm jambu air dibelah dua. kejam!!

bungaditepijalan said...

hahahahaha.
buruk nye.
:D

K.Jah said...

juliet, takpe...aku lebih selesa berbaju kurung. hehehe

ik, mungkin nak kaver muka ala2. opppss! aku silap majlis kah?

linn, tahniah. anda pemanggil bertuah ittew

ungku, aku 100% pasti pesen ni masuk pancaindera sok ni kak..

mieza, mungkin la...bulu ayam yg dkalerkan

kpiah, chickymealkah? hahahah

umimia, kalu gi clubbing cenggini pas tak??

azreen, mungkin la. cermin pecah...

mk, itu xleh buat apa la dah kejadian tuhan kan. tapi ni etlis pakai tu bleh kasi senonoh sket la kan??

bunge, cantik perrr????

Anonymous said...

uish!ko jangan,makan riban2 gaks rege baju gegirl nik tau!kihkih

-acu-

K.Jah said...

mula kuar paper tadi terkesima aku nok!!! normah damanhuri nyer baju pun lawa lagi nokkk...

cokolat said...

nok... yang mamat peter pan itu... aku terkesima tgk sesuatunya mcm dikepit2 gitu..... lubuk nafsunya nokkkkkkkk!!!!!!! kahkahkah!!!!

cendawanintim said...

aku gelak beso baca komen si cok tuh..adehhhhhhhhh

farahfarahsakura said...

pergh. memang tak boleh blah! huhuhuh. bajet cum la tu.

pearlEJ said...

wakakakakaka.... semua jawapan2 diatas adalah betul.... adoihhlaaa... :D

sarah tu dah ler mmg mcm ayam serama, pakai lak kasut bulu2 ayam, mmg sesuweiiiiii... hahahaha..

Cakap Kosong said...

nok.............aku baru cadang2 nak belikan kau satu baju cam sarah tuh.........sebagai tanda persahabatan gituh! ko tak nak...kang aku lego kat kak bed!

Umie said...

sampai hati diorg pakai baju pesen cenggini kan..kalau pakai dlm rmh bole terima lg tp duk posing dpn media tu x bole tahan...1 donia pakat kutuk..kekeke

Mummy Cool said...

apalah perasaan dorang bila pakai pakaian cam gitu yang? adoii laaa.. kesian mak bapak kat kampung kena cerca dek anak yang otak letak kat lutut... ishh aku tak leh cakap dah.. rasa nak carut je tengok baju dorang ni semua... dah tak rupa baju dah...

K.Jah said...

wey cok, org lain sumer komen pasal ayam serama, asal ko tetiba komen "brader" peterpan plak? wakakaka!!!

cend, ko tgk la kawan ko tu. kuat napsu tuh! hahaha

farah, bukan bajet cun nok...bajet lari. wakakaka

umie, makbee tengok pun nangis wa cakap lu..



ej, ko jgn memain..kat gurney drive xde jual tu tau!!!

ck, takpe, ko kasi jer kat kbed. aku tak kisah walupun baju tu limited edition

diorang xde perasaan kot mummy.

ADEX KAWANBOXX said...

kena pakai macam nie la p pejabat...
elak fitnah ker tambah fitnah nie akak???

K.Jah said...

err...takde org fitnah kot. tapi confirm boleh hilang kawan nih

hOtMaMa said...

nok... ayam serama kalau tengok si sarah tu berpesen mcm tu boleh bunuh diri ok... berani dia memecah tradisi keturunan ayam serama pakai mcm tu noks! dia ingat pg anugerah mak hayam apa?! hahaha..!

K.Jah said...

tu ah nok, sentapbij kan tengok dia pakai cenggitu. mak ingat lepas tu dia ada party halloween la nok. tu pasal pakai sesiap, tak membazir gittew!

Kujie said...

mula2 tgok pesen dia mmg terbayang si peterpan..tapi kalo peterpan yg sora sedap dr Indonesia tu tak pe la jugak..hahaha

kalau dia tak pakai camgitu..ko ingat muka dia nk kuar suratkabo...nk jadi top topik kt blog?

hahaha

K.Jah said...

kjie, ye tak ye gak kan?? tak pasal2 dapat publisiti percuma...