Nov 27, 2008

nebes mak pun berakhir jugekk!!

dia : ko tunggu je kat bahulu panas tu. ko jgn pi mana2 tau? ko pakai baju kaler apa nok?
mak : merah (ada lagi dialog, mak shokat je la eh?)
dia : ok. jap lagi aku sampai. celake! mak nebes nihh!!
mak : *wakakaka!! mak dah sengih sensorang dah tem ni. jantung giler dup! dap! dup! dap! kencang cam kapel baru nak blind date lepas 3 taun berkenalan di IRC kekdehnyer nih!.

mengsnap kasut sindri. nebes nih!! nebes!!!

motip snap baju pulak? nebes lagi tuuu!!!.

mak kuar dr toilet atas. wah!! dah dapat port yg sesuai utk mengendap!

mak nampak dia masuk. tuhhh!! tgh pusing2 mencari waniter berbaju merah!! (wakakaka!! mak tak tahan nak gelak dah tem nih ok)

mak perati je lagi!! wah!! tak jumpe lagi ke waniter baju merah tu nok?? (mak gelak lagi sensorang cam onggiler kat atas tuhh)

.

sapa waniter yg mak main sorok2 ngan dia tu ek? tak lain tak bukan...presenting puan cokolat in the house. hahaha!!! akhirnya jumpa jugak kita ye nok! best jumpa ko! tapi seriyes tak puas laaa!!! kejap sgt ko rehat. dah la cam terkesima ala2 nebes tak habis2. tak tau nak citer apa padahal kat ym kemain mesra lagi kan nok???

ni la dia puan cokolat. ko mmg potogenik nok!! siyes nih!!

TL & PC

eskrem durian tu sodap nok!!! mak ske!! ala...mak tauuu! ko pun ske eskrem kan???

.

merah sangat la baju mak tu kan?? wakakakaka!! pasni jgn serik jumpa lagi yer nok? kite gi survey red devil plak ke pasnih. dan katanya nak berjimbaran kat DWP?? mak tungguuuuuuu!!! mak dah ready ngan swimming suit mak dah nih!!!

lebiu nok!!! hehehe!!! (wah! lesbo la plak...)

17 comments:

:: AYU AYUMiE :: said...

nok, siyesss muko korang dah cam kombar dah... apo kato u check balik ngan aji usop... mana tau cokolat tu disedekahkan kat org masa baru lahir...lariksssss!

*kem salam cija, cakap kat dia boss masuk arini...ni kami dok layan dia sembang...mood dia baik! muahahahahha!

**nok, jgn luper spesial entry utk mak tauuuuu..hehehhee!

Cakap Kosong said...

ohhhhhhhhh!!!! ko kencing abis2 kat coklat yer!

ADEX KAWANBOXX said...

wahhhhh muka sama

monas2petronas said...

ok....takde kakak takde adik,,
tp muka sama....

julietchun said...

Merah menyala2 baju ko, aku hrp ko ajr cem kaler yg btl.

Teacher said...

tak ada masalah dengan mak nokk... mak ada muscle cramps jerrr. About this baju merah ni.. ko memang sengaja ke tipu or kau terlupe??

Ungku Nor said...

buta warna ropenye si tijah nih..iskk..

;p

azreen said...

Tijah....ko mmg lawa nokk...pandai ko kene kan si cokalat...sib baik cokolat ok kan....nnti kalau aku balik m'sia kite jumpe2 ek nok...hehehe

linn said...

betul laa muka 2 waniter ni ada iras2.

tp nak tnya kak TL ni ada bau2 bacang ngan tokpah ke? bnyk tahi lalat kt muka lerrr.

cokolat said...

kahkahkah!!!!! kan dah kena.. orang kata ko buter warna!!! nak kenekan mak kekdahnyerkannn... merah sgtlah baju ko nokk!!!

naseb gambor aku yang ko candid tu nampak potogenik jugak okkkk!!! kahkahkah!!!!

nok.. ekceli akupon perasan nok... muka kita ada iras2... kita ada iras linda jasmine kan nokkk??? kahkahkah.... blahhh!!! yer.. budak opis akupon cakap kita seiras... ada jodoh ni.. ada jodoh niii...

red devil tuuuuuuuuuuuu!!!!

Mummy Cool said...

hahahah cok dah terkena dengan tijah lawa..... apapun memang cantik korang berdua ni....

Tijah Lawa said...

ayu, wah...rekues spesyel entry katanya tuh? hhahaha...mak tak lupe nok!!

ck, seblm kena kencing, aku kencing dulu nok. huhuhu. sori cok!

pah, ye ke?? wakakakakak

wina, pulak dah. bukan sandy kata cok muke ko ke?? hahahah

juliet, aku dah beli kaler luna buat cem. nampaknyer dia betul! hahaha

teacher, aku tipooooo!!! u know m wearing black kan? hahahah

ungku, ade sesiket kak! hahahahah

azreen, ko saje buat aku nebes kan? hahha

linn, ade sesiket la..tokpah tu mak angkat tijah

cok, linda jasmin nok? tang mana? tang keningkah? wakakakak...ko jgn buat pasal nok...

mummy, mummy pun cun per!! awet muda lagikkkk!!!

Mrs Maznan said...

hahahaha..kelakar aku tgk gambar sue melilau mencari TJ! hahahahaha..bagus idea ko jah...kagum aku!

cok, motif red devil??? huhuhuhu sangat2 sesuatu!!!

cendawanintim said...

aku jeles okeh!!!!

Tijah Lawa said...

amy, tuhhh!! seblm dia sapraiskan aku...baik aku sapraiskan dia dulu :D

cend, ko jauh nok!! kalu tak hari2 mak dtg umah ko...siap bawak mangkuk tingkat. err..niari masak apa nok??

Anonymous said...

vavavavvava!!!!kak cekelat dah cam adik bradik kite la nok!muke same sehhhh!!

-acu-

Tijah Lawa said...

kasi can dia jadi anak sulung la. aku kan cam muke awet muda sket. larikkk!!!!