Nov 7, 2008

tag epidemic!!!

tora datang lagiiii!!!! another tag. kali ni dr kos. bila nak habis ni weyyy!!!
.
List down 15 weird things / habits / little known facts about your self .
.
atas tu soklan asal dia. nak 15 katanya tapi akak kurangkan ke 10 jer la ek??? tak larat nok nak jawab byk2! huhuhu!!!
.
  • tak suka org cucuk2 blakang keta / bagi high beam. otometik akak akan perlahankan kelajuan sampai dia bengang walaupun ketika itu akak di lane kanan! hahaha!!! cc ko 3.0 ada aku kisah? nak sgt sila potong belah kiri.
  • seorg yg penyabar tapi bukan semasa memandu. bleh/sanggup tunggu org berjam2 lamanya tapi kalau keta depan lembab + terhegeh2, akak boleh hangin satu badan & akan mencarut sepanjang jln.
  • tak suke emas kuning. sedang bercadang utk salut cincin kawen dgn emas putih.
  • takde makanan takpe, jgn takde internet.
  • suka membaca ketika berak. pilihan bacaan selalunya bacaria lama yg dibaca berulang kali (asal ada gossip artis)
  • penagih kopi tegar!
  • suka situasi dimana kapalterbang jln, stay slow...pastu tiba2 lari laju nak take off. saat itu adalah sangat mengorgasmkan!
  • suka langgar lampu merah. polis tahan, no problem. lakonan akak biasanya mantap. "nak cari petrol pump terdekat encik, saya tgh cirit birit nih!!!" sambil buat muka sakit & keluarkan sedikit air mata ala2 norman hakim sedang memegang borang tuntut cerai.
  • rumah...suka modern contemporary/minimalist. tak suka english/country.
  • suka merah & hitam the most!!!
10 ppl u want to tag.
10 tak cukup. nak sumer org kat blogroll akak tu buat bleh??? u know who u are okes!!! best!!! rasain korang!!

27 comments:

Cakap Kosong said...

kj,aku terkecuali kan? sebab aku dah pernah buat tag nih dah!

K.Jah said...

takde..ni tag lain. ko ske ngelat kan??? hahah

cokolat said...

akupun... aku ko tak link kan??? mana derrrrrrrrrrrr... mana derrrrrrrrrrrr!!! takde pun link aku??? takde punggggg!!

K.Jah said...

ko kan cokkk!!! aku printscreen nama ko tu kang baru tau...

Ungku Nor said...

tade yang weird tentang diriku.
maka dengan resminya aku mengdiskualifaidkan diriku dari menjawap..

HAHAHAHAHA ;p

en_me said...

akak, kalo slow sila ikut lane kiri.. bukan apa, nanti kalo ada mafia ker ahlong ker sengaja nak buat hal kan buruk padahnya.. gittewww n salammmz jumat

:: AYU AYUMiE :: said...

*terus mak padamkan azam mak nk amik lesen kete tahun 2009... sbb nnti sure mak kene maki ngan kakjah kalu bwk kete terhegeh-hegeh... hahahahhaha!

Mieza said...

kj dh jwb tag ni dulu...so...terkecuali lah ek...:p
aku suka emas kuning...ko suka putih ek, sama ngan ita...

chronicles of angelzz said...

wahhh rajin k.jah yerk habess assgnment tag dbuatnyer hu2...

akak lanie buzy ya amaattssss ngan final...

kna mantain result uollss satg scholarship kan tarik sapa nk jwb hu2 :P

K.Jah said...

k.ungku, tadehhhhh...kena buat gak. kalu tak umah akak kena simbah cat merah natih. wakakaka!!!

en.me, saya pun ada connection dgn along apper. kak long, bang long, pak long dan sebagainyer!!

ayu, ko mmg kan?? dah brp kali carry forward azam ko tuh nok? wakakaka!!

mieza, takpe...bleh buat 10 wierd yg lain plak..

kronikel, ok...abes exam kena buat tau. jgn ingat kjah lupaaa... wakakaka!!

linn said...

ni musim tag ke kakjah. haiyoooh.

azreen said...

kj...pandai ko berlakon mcm norman hakim ek...hehehe

arep said...

ai dah buat... ni buktinya. http://ceriteraarieve.blogspot.com/2008/09/tagged.html

mas putih? it's not even emas pun. baik jangan. kang x laku nak gadai. opsss..

internet lagi penting dari makanan.. whoaaa.. diet yang berkesan. opss lagi..

banyak nak komen lagi ni.. kang penuh satu page, anyway.. tagged ni bagus gak. leh kenal2 lebih lagi..

tak gitew...

xoxo

Anonymous said...

yessss...that's y,aku ske umah ko nok.simple but nice!wahhhhhh,gittew!motip tetibe puji umah ko?.....nak la kek k.ungku kasik tuuuuuuuuu....hahaha.

-acu-

julietchun said...

Aku takleh dedahkan idensiti aku, ko takleh derhaka kat sultan okeh, kang kena dolat,hahahha.

julietchun said...

Jawapan aku sama cam yg lenlain,:D.

KaSiH said...

kak jah..berak sambil membaca mmg hobi kita bersama la kak...satu lagi..time berak mesti nyanyi..ahahha..tp skrg dh tobat..nnti bau masuk mulut..erkk!!!

pearlEJ said...

haaa kita seropaaa... me pun suka moden kotemporari...cuma skarang ni lebih kepada klasik moden kotemporari, mebe sbb dah tua kot.. hehehe... rimas dgn english konsep... nmpk semak...

wina said...

aku dah wat tag,,,,,,,ingat aku tak berani ke Jah? :P hahahahhaa tgk yer

K.Jah said...

linn, yer. linn..dia dtg sekali dgn musim tengkujuh

azreen, bleh la tahan. aku dulu penah pegang watak red riding hood. bukan red riding tu...tapi serigalanya. wakakaka!!!

arep, mana aci. tu n3 lama dah expired nok. eh!! seswai ker panggil ko nok?? wakakaka!!!

acu, hahahaa...tapi sazah kato umah aku muram. apo tak eh..umah eh berselirat dgn brg, perabot jati bagai. dah la asik lobam kaki tetondang kaki kerusi tu...

juliet, alaaa...expose lite2 sugi jer...

kasih, best kan?? ralit baca sampai tak sedar taik dah kuar. tau2 bau dah naik jer. hahaha!!!

ej, waa...best! leh geng la cennih!!!!!

aku dah tgk. syabbas nok!!! ko mmg rawk dan meriang!!!

Kos Serani said...

KAK JAH tahniah...bukan tergolong org yg pelik kerana tak cukup korum 15 hal pelik yg ada dlm diri heh heh heh. Tapi aku tak tahan ketawa tang X makan X pe...asal ada Internet. Kiranya Kak Jah jer yg layak kena buang negeri kat Pulau yg sepi dan hanya da Lap-Top keh keh keh

Anonymous said...

perhhhhhhh!!kan kan.dapek banyang'an camno podeh'eh kaki lobam tetondang kaki kerusi tu,aku ponah kono nok!meleleh air mato wa cakap lu,nak2 kono tu lak kek jari kaki..sakittttt ooooo.

-acu-

Ungku Nor said...

okeh..aku pindah pi duduk kat dubai kejap lagi!!

K.Jah said...

kos. xde makanan tu bleh tahan 2 hari jer..wakakaka!!!

acu, osah berpenunggu kusi tu kan?? makan org yo kojo eh!

ungku, bukan bangladesh ko kak??
wakakaka!!!

julietchun said...

kerana ko yg femes aku buatlah, tapi bile aku free k. Idup KJ.

Ungku Nor said...

bangladesh tu kampung kau!!!
copek eh lak kau buleh lupooo..

hahahaha ;p

K.Jah said...

juliet, alaaaa...aku tau ko free nok!!!

ungku, kampung aku pilah kak. wakakaka!!!