Nov 6, 2008

mummy the returns mengetag saya!!

.
tuhh!! org kesemilan yg ditag!! memula rasa cam nak wat derk jer. malasnye aku nak buat tag nih. skali on ym, wah!! siap ada offline msg okeh! makanya...sekali lagi akak terpaksa buat. akak akur! huwaaa!!! tak ikhlasnyer aku!!
.
mummy, nanti sy nak pikir tag paling hazab nak suh mummy buat plak! awas!!! hahaha!!!
.
cara2nya adalah:
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
dah. ni baru blk dr jumpa k.ungku nih. tak nyempat2 nak update blog alih2 kena tag. caitt!!!
.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
tak caya tanya k.ungku. tu la baju cokolat & tudung cotton yg akak pakai masa jumpa dia tadi
.
3) Post that picture with NO editing.
iyooo!!! paham!!!
.
4) Post these instruction with your picture.
dah!!
.
5) Tag 10 people to do this.
- ira
- ck
- pkp
sila buat. jgn buat tak tau yer!! nama anda siap link okes! tiada kesilapan disittew!!!

kan akak dah kata. akak ni pemalu orgnye!!! ngiauuuu!!!!


akak ada 2 bijik taik lalat kat mata. korang ado??? (nebes punya pasal sampai lupa taruk maskara kat bulu mata bawah tu...)
ko bleh buat aksi serombong kapal & mulut ikan mas 2in1 nih???

21 comments:

Yan said...

Wah Kak Jah....cantik bulu mata atas...lentik selentiknya :D

IBU KUMBANG said...

taik lalat kalah saripah aini

Mummy Cool said...

clap! clap! TQ TQ yang.. cute jugak anak aku sorang ni kan, kekekekeke..
jah.. jgn lah ko TAG dendam dgn aku yang.. mummy ko ni dah tua, mana larat nak jawab tag tag ni semua yang.. kekekekeke

cokolat said...

kahkahkah!!! ko pun kena! kahkahkah!!! tp tak adil... suka capap gbar suku2 jeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Ungku Nor said...

okeh..aku tukar link aku sekaraaaangggggg jugak!!!

hahahaha..cine ah beng ko jah.
berani ko ngetag aku!!
;p

Umie said...

huk aloh..kena tag pulak dah..ko kan orang ke 1000 yg tag aku ngan menatang nie...huhu..

azreen said...

cutela mulut kj yg mcm ikan mas tu...hehehe

K.Jah said...

yan, lentik sket pas mkn kolagen. hahahaha

ik, tu baru sekitar mata. kat tempat lain ada byk lagi nkoooo!!!

mummy, tak kira. nak tag gak nanti. sy kasik deadline 2 bln utk submit eh? hahaha

cok, kan aku dah ckp..aku pemalu! isk ko nihhh!!!

ungku, berani ko nak tukar link kak!! nih aku kasi cadangan...
http://banglapegangtangan.blogspot.com
wakakakaka!!

umie, tapi ko blm buatkan?? haaa..silalah buat yer. sambil2 ko mkn laksa tu...

azreen, misti revlon cari akak pasnih...ganti molot halle berry. kaler kulit dah sama itam. wakakaka!!!

Cakap Kosong said...

aku dah kena tag 4 kali ............huwaaaaaaaaaa,malasnyer nak buat nih.

veeda_areena said...

cantek nyer aku..... xpecially tang mulottt..... macam nak tampo laju2 jerr.....

K.Jah said...

ck, buat. jgn malas2. tu tag paling senang tu...stended upsr sajork

k.bed, tu blm pakai lipliner lagi tu. kalu tak misti ko terkesima nok. jgn lupa jawab tag panjang lebar aku tu yer.

Mieza said...

hahaha...ko kan kj...gelak nak mampos aku kat sini...x thn gambo yg last tu...so cute!!!

K.Jah said...

ko jgn mampos dulu mieza. tetengah hangat kes jantan curang nih...ko tahan sket ehhh???

ween said...

kak jah,haku tak gheti2 main tag..cane nak wat?

chronicles of angelzz said...

malmalkuch gtew...

K.Jah said...

ween, buat2 tak reti plak ko yer? ikut jer instruction ittew!

kronikel, puas aku pikir apa. malu2 kucing ropenyer. wakakaka!!! tiba2 kjah terblur...

Anonymous said...

laaa taik lalat ko kek mato ko tu ngah!acu ingat cem nye buku dot to dot tadik...larikkkkkk!!

-acu-

IRA said...

kak jah jahatttttttttttt....

tamau buat. ai kan pemalu orangnyerrrr. yu ni tak baik tawwww...

K.Jah said...

acu, kongajaq ko kan??? aku tanak tinggalkan ko kek!

ira, alaaaaaa...buat la. spesyel rikues nih!

Anonymous said...

kalu ko tak tinggaan kek tok aku,aku hasut shana takmo kasik ko maskara coz smalam dio cakap dio cam nak bolian tok ko..muahhaha.(*golak syaiton dopan pc)

-acu-

K.Jah said...

eyeliner skali la nok. takkan maskara jerk!!!