Dec 4, 2008

2 pagi bersama piah...

dekat 2 pagi gak akak ym ngan piah tadi nih. ekceli akak cam ala2 teratai layu ditasik madu dah depan pc nih. dah menguap2 tapi kang piah kecit ati plak akak tak layan dia (ni stetmen perisa tambahan je ni piah).
.
topik makin hangat! tiada tanda2 piah akan berhenti nampaknya. last2 akak try provok. bukak citer hantu dgn mukadimah "ko dah tengok suster ngesot?"
.

patut akak visible tadi...utk visual yg lebih jelas melalui avatar martha tilaar bertaring kat bawah tu!

terus tiba2 dak piah nak masuk tido. tak sempat akak nak say gudnite switdrim. dan dan pulak kusi ko keras kan piah? sungguh tiada logika!!! lenkali kita diskas pasal pocong plak piah eh??.

p/s: tau dah cane cara nak halau piah masuk tido pasnih!!! tijah ske! tijah ske! wakakaka!!!

21 comments:

lupekanje said...

keji sungguh...sib bukan layan acik kat YM...klu acik la...tijah nnt pulak yg meremang2 bulu roma kua taring terus.....kehkehkeh..

Mummy Cool said...

hahahahah.. ko memang kejam arrr tijah oiii... ada je idea ko tengah2 malam tu kan...

adibah said...

TijahL,

Elok malam ni repeat lagi.. malam2 Jemahat ni kan.. memang sesuai sangat nak citer2 meremang bulu nih. :-)

azreen said...

Sabar je la Tijah oii...sib baik kita tak YM berdua ek...kalau tak mesti satu mlm aku tak dapat tido dibuatnye...dah aku ni penakut nak mampus....

linn said...

Tl, aku pun smlm ala2 takmo tido sekali dok scroll blog nampak komen ko pasal suster ni. ada bunyi org kt luar terus ala2 meremang sensorang. bukan apa..tagline dia tu yg nyampah..JANGAN...DIA AKAN DATANG. tak ske ok!!!

MAMA IQA said...

kj dah tukar pd TL ek? huhu~
slalu on ym mlm2 ke? patut le siang2 invi je tgk..

MasNurin said...

salam jah, malam ni sambil tengok puaka niyang rapik bole ler ko berYM lagi tapi cite tu tak menakutkan pun, anak aku rilek jer tengok. Hantu bersepah sangat.

julietchun said...

Berani la ko bukak citer camtu mlm Jah, kang btl2 benda tu tercongok dpn ko baru tau, tak cukup tanah ko larikssss :D

ita.itu said...

huh menakutkan la ko ni kj malam2 cenggini

tipahvogue said...

lorr..kak piah takut citer antu ghopernyeeeeeeeee.....baru ahkak taw!!! hahahaha...kantoi sudah!!!

Kak Piah said...

poyo la ko jah!!
semalm den raso ekau yg tegilo2 kan den.. asek ngilai2 yo golak.. den yg dok pelik napo ekau tak tido2 laie.. bateri asek full yo ko?? ari nih dah ekau tukar statement lak kek sini..
den sulo ekau kang...
tapi den mmng soram la ngan cito antu nih..
den tak takut.. den takut lipaih yo...

Tijah Lawa said...

acik, ym acik aper? hahaha..nanti sey add yo?? topik mlm ni tajuk eh pocong..

mummy, sy saje try provok jer mummy. jadi lak. hehehe

deeb, mlm jemahat...wuihh!! tu harus lain topik dia deeb oiiii!!! wakakaakk

linn, ko try la tgk kat 122. dia ala2 ngesotttt jer...ngesot tepi katil ko.

mamaiqa, lama giler x nampak ko sejak minum collagen nih? hahahaha

masnurin, niyang rapik mmg merapik kan? antu dia cam ala2 perompak seven-eleven jer. cam pakai stokin kat muka.

juliet, aku terus larik masuk bilik aaa beb! hahahaha...

ita, aku sindri pun takut gak sbenarnyer nak gugel gamba2 tu..

tipah, tau dah weaknees piah kan? hahahaha...sila ambil perhatian yer!!!

piah, ko tak baik piah tinggalkan aku sorang2 taw. aku baru nak citer yg suster tu kan..dia ngesot2 sbb kaki dia sakit xleh jln. dia suka dok bawah katil. dia akan ngesot pelan..pelan..sampai kat ko, dia akan pegang kaki ko kuat2. bila ko tido kan..jari2 pucat dia akan merayap2 tepi katil. pastu slow2 dia tunjuk muka...wakakaka!! best citer dia piahhh...ko tgk la eh???

cokolat said...

weyy.. aku tengok citer tu ahad lepas dengan budakkecik. ujung2 aku yang tengok disebalik lindungan jari-jemari aku! budakkecik rilek jeee... tp bagos gak citer tu ekk.. agak2 laki curanggggg... awas!

susu dalam botol said...

indo punya cerita hantu dah tak takutlah skrg. kan?

Tijah Lawa said...

cok, aku dah lama nak tgk tapi asik on air tetengah mlm jer. ada skali tu kuar petang..baru aku brani tgk sama carlos.

hidd, kan? tapi terperanjat2 tu ada la lagi. dulu masa time suzanna, dukun lintah tu lagi giler..

Cakap Kosong said...

ko jgn giler2.........aku tgk poster pown takut, tgk kat tv pun lite2 jer!

Ungku Nor said...

suster ngesot?
YM sampai kul 2 pagi???

tido lagik besh okeh..;p

Kak Piah said...

yela kak ungku..
akak kan kekanak lagik .. kena cukop tidoo!!
huwekss!!

Tijah Lawa said...

ck, tu pasal kalu nak tgk citer seram kena ada laki skali. leh gedik2 nyorok blakang..

ungku, ko tido awal eh kak? meh la join kiterang mlm nih..

piah, wakakakak!!! stetmen xde insurans tuuu.....

Ungku Nor said...

PIAH, seb baik aku tak tapaukan ko nye puding karamel kat KAKTINY.
kalo tak..memang terus rasa tak eklas je kasik kat ko!!
bluweaakk ;p

aku buat puding karamel, kasik kat TIJAH..hahahaha ;p

Jah, Tiny dah dapek sifud paprik. dio cakap, ekau takleh nak jobo dah mo dio.
tadi dio siap tapau nasik ayam skalik. abih licin tapewer kek rumah den..keh keh.

ekau kok nak napau sok, bawak bokeh sesiap okeh..;p

Tijah Lawa said...

mano puding eh kak?? best ehhh... nasi ayam pun best gak tu. osah la cam ketering eh ko kan kak??