Dec 17, 2008

saja suka2...

saja main2 dgn benda ni. lepas tengok kat blog kak tiny tadi rasa cam menggeletis je nak buat. dan hasilnya adalah...
.
akak adalah snow white katanya!!!!

Pure and trusting. You are a gentle soul who can get along with just about anyone. Everyone you meet instantly falls in love with you. How can they resist? You have a pure, lovable nature that's irresistable. Just don't trust everyone who comes across your path.

tak paham? ke buat2 tak paham? meh sini akak translate sket kasi lebih mudah paham...

ok. ekceli kan...dia kata yg akak ni...

  • tulennnn banggg!!! sesuci embun pagi, sesuci lebaran & boleh dipercayai
  • berjiwa rakyat. boleh ngam dgn sesapa sajer selagi mereka tidak bernajis mughallazah
  • org senang jatuh chenta pandang pertama ngan akak. baik laki, baik pompuan. va...va...va
  • irresistable!! sekali jumpa tijah, pasti nak jumpa lagi dan lagi dan lagi! (contoh: k.ungku yg kojap2 sms ajak skendel megi goreng. hahaha...mari tipoo secara kecil2an!)

adeh! dah la...tak larat nak gelak!

ticer bai, em ai korek???? oh yer! ticer bai ni la bff akak dr zaman kekanak dulu. skrg dier english lecturer di UIA. korang kalu ada apa2 masalah dgn english, sila refer kat ticer ok?

23 comments:

Kak Piah said...

interesting gak nih.. nih yg bergelora jiwa aku nk mencoba nih..

:: AYU AYUMiE :: said...

wah wah wahhhhh! snow white katanyaaa! harusss mak choba jugak... mana tau mak ni dikategorikan J-LO...muahahhahaha!!!

afiq said...

i dah buat... i ariel... huarghaghaghagahgahahahahahahaha mengenyam x tntu psl...

KV said...

oh snow white rupanya.;P
Mana org2 kenit???
hiks...larikkk takut kak ungku marah!!!!

Ungku Nor said...

megi goreng dah setel.
skang ni den tunggu kau pree, kito layan old town..copeeeekkkkk!!!!

hehehe

Tijah Lawa said...

piah, coba jgn tak coba piah...nanti kem salam TS yer? *tetiba

ayu, jlo tiada dlm senarai nok. katun disney sajork. huhuhu...mak ade simpan FM & rantai ko jill kasik. nanti kolek kat cija eh??

afiq, ariel?? wakakkaka!!! tak seswai okehhh!! tiba2 mermaid disittew!

kv, wakakakak...tunggu nok!! mak pun nak ikut larik sama...

ungku, jom potang nih...akunyer apt KL kensel ado mtg la plak td kat branch. chess!!!

SOnditX (Nahar) said...

puteri salju la nie..

wahh, syabas!

cokolat said...

patotlah mak ada feeling2 lesbo dgn ko bila kat ym... uishhh!!!!

cendawanintim said...

cok dah feeling lesbo tu...wakakakaka...

sheila said...

very irresistable...
bilo gak eh nak jumpo den ni??
nak gak tgk thp mano irresistable ni..sampai tahap den x tido malam ko..ngigau sobut namo ko..hahahah

julietchun said...

Silap tu,ko bkn snow white tp org kenit yg jg snow white,hahhaa.

KAKTINY said...

ni yang buat tiny pun 'menggeletis ulat beluncas" tak sabo nak jumpo akak gak wahai kak jah snow white oure love and irresistable... weiii.... kehkehkeh...

jom kak jah.. deting sesama.. kat mana lagik?.. kat jonis alamanda ler (tapi kena kompem gak ngan teman sain mati cheq ler - kak ungku tuh.. kehkehkeh...)

tapi dengan pesanan penaja... "den open table jonis tu tapi akak WAJIB BAWAK KEK BATIK TAU!!!.. warghkahkahkahkah... (perjumpaan dan tawaran belanja bermotif nih.. nak suh bawakkan kek batik tu..kehkehkeh...)

Tijah Lawa said...

nahar, yer...heroin drama nih. huhuhu

cok, waakkakaa...ko mmg ske pechlobs taw nok!!!

cend, tu la pasal. ni mak dah nebes dia ajak mandi berbasah2an kat dwp nih...

sheila, ko jgn nok. terbawak2 dlm mimpi karang mak taktaw..

juliet, ko mmg laharrr kan?? ko pun..misti org kenit yg kuat tido tu kan??
wakakaka

tiny, mak skendel lagi dgn akak ko tadi tiny oiiiii!!! wah skrg nak jumpa kono ado sistem barter lak yo? hahahaa...bulehhhh!!! tado halll...

chronicles of angelzz said...

uollss aritue i buat kur queenn DRAGGon...

hanjenggg sngat2

Tijah Lawa said...

pb, queen kah???? wakakakaka... garang ko eh noks?

Cakap Kosong said...

aku nak try lah jah, kang aku bagi tau ko result nyer yer!

Tijah Lawa said...

ck..aku dah tau jawapan ko. sleeping beauty kan???

adibah said...

TL,

Aku cadangkan ko pose2 nyanyi2 kat tepi hutan kalo pegi Ulu Bendul nanti.. ala2 Snow White gittew! Hiks!

Tijah Lawa said...

adibah, pastu tunggu putera raja datang cium kan? akak skee!

NieZearm said...

nak gak try tp mcm tak sempat je...

Tijah Lawa said...

jek, ko agak2 apa ek?? adakah happy feet? hehehe

azreen said...

Jah...aku memanh jatuh chenta bila pertama kali masuk blog nih....i lap u babe....

Tijah Lawa said...

azreen, isk. jgn la buat tijah maluwww! (wink! wink!)