Dec 5, 2008

selamat hari raya

*ni last n3 before raya. sokgi dah nak blk penang. seminggu takdo tu...kok rindu kek tijah, korang peteng yo la pak lobai bawah ni yo??? daa...

(note: hajjah tijah tgh ambik mood. feeling konon2 bersiaran secara langsung dr Makkah AlMukarramah nih!)
.
assalamualaikum! apa khabar korang? sihat?
.
ok lestat.
.
sempena hari raya aildiladha yg bakal menjelma ni, kak aji nak ambik kesempatan mohon ampun & maaf dr ujung rambut revlon light brown kak aji ni sampai la ke ujung kaki. kalu ada salah silap, terkasar bahasa, tersinggung ke haper sepanjang kak aji on air selama ni, harap maaf yer! maklum la...kak aji cuma insan biasa. celupar lite2 tu tetap lah ada. kok suko...silolah baco, kok tak suko...tak dapek la kak aji nak nolong eh do!

korang balik kampung ke? bagus laa. jenguk2 la org tua kita tu sementara diorang masih ada. takde cuti? ala...dapat balik sekejap pun takpe. janji mak bapak bahagia!! kalu tak dapat balik gak tu (mungkin sbb mereka berada di liberpul atau mencester. huhuhu!!), talipon jer. reverse charge kan ada!

akhir kata. don't drink & drive. minum neskepe takpe. salam sejahtera dan doakan akak dapat haji mabrur yer? aminn...

taun ni tabung haji cuma bagi kokopai jer utk breakfast dipagi raya. jadi la. syukur alhamdulllah!

15 comments:

ita.itu said...

nok selamat hr raya ye nok....maap zahir batin ye nok

Cakap Kosong said...

slamat hari raya nokkkkkkkkkk...byk lah ko punyer mak aji!

azreen said...

jah...slamt hari raya la ek...jalan bebaik babe...makan ketupat ingat2 la kat aku yg jauh ni huhuhuhu...

aishifa said...

slamat hari raya yer mak aji.. aper aperpun cocopie sgtlah menaikkan nafsu selera ini..

atty's said...

selamat ari raya haji tijah..

Ungku Nor said...

salam hajah tijah,
ni mesti entri lopeh ekau digabrakan dek den tadi kan? kaann??

hahahaha

monas2petronas said...

kes aku x blk2 kpg cane?
slmt rayer aji

pearlEJ said...

selamat hari raya aidiladha TL.. hehehe shortform baru TL laa kan...

balik penang bape hari?? jom skandel2 jommm... ambik ler my phone number kat akak unibers kita tuu...

KAKTINY said...

kokopai anjib.. hooooo....

selamat beraya..

cendawanintim said...

selamat hari raya aji nok. pohon maaf ampun sumer kalu ada yang di luar kawal...

aku ske bab reverse charge tu!!

iina said...

kak

den nak kirim suh makan lomang utk den jolah.. sini xdo lomang de.. xdo sapo nak buek pun.. raso2 ehh.. kalau nak bakar lomang tu mau taknak terbakar kayu api tu sobab skrg tongah boku sojuk tahap singa laut dan ikan paus..

selamat hari raya.. maaf zahir je.. batin belum laei raso2 ehh.. :)

afiq said...

slamat ari ryer!... bebaik drive tuh...walaupon i tau bkn tijah lwa yg drive.. tijah koje dier pose lawa jer......kihkihkih

Mummy Cool said...

jah..
mummy tak balik, tapi ayat ko tu buat mummy sodih yo yang..
cam nak terbang balik malam ni gak.. adoii laaaa... tensionnnnnnnnnn...\
apapun selamat menyambut hari raya korban untuk jah dan family.. semuga semuanya selamat .. insyaAllah...

Tijah Lawa said...

yer...selamat hari raya korang!!! ada masa tijah bersiaran lagi.. lintas langsung dr penang okes!!
daa..

Kak Piah said...

mak aji tijah.. slamat raya Qurban..
kat penang nnti jgn hang speaking N9 lak.. nganga depa tak paham!!