Mar 15, 2009

tijah di alam fantasi

tijah & anak dia tengah dalam mode BUSY!
best jugak layan spongebob menggolek snowball ni eh?
cer korang try!!!
misti lupa sekejap masalah duniawi!

33 comments:

somewhereonlyweknow said...

dalam laut pon de selji ke?
dasat spanbob ni.
kem salam petrik ye..

linn said...

apa url menda nijah oi. aku ni bab games2 ni suka je even utk kanak2 hahaha.

caturist said...

Anak sy sedang menggila dgn katun ni.

Tak buat kejelah abah dia nanti.. kekeke.

Tijah said...

somewhereonlyweknow, dlm laut tu mcm2 ade nok! kalu tak takkan diorang siap buat BBQ burger kat umah sotong kurita tu. wakakaka...

linn, aku tgh menggila layan benda ni...
http://spongebob.nicksplat.com/games/sb_snow/
http://www.sugar-free-games.com/playgame.php?game=1256
ben10 ni pun syiok! aku siap kelahi dgn cem...

caturist, kalu ko try..silap2 anak ko nanges sbb abah dia kongker pc main spongebob. hahaha!!!

kakpah said...

ekau tak ado kojo yo jah.

Yunus Badawi said...

aku dah suruh anak aku main game tu. Sib baik kat rumah ni ada 4 pc. Kalau tak mesti berebut.

i.am.belle said...

aku suka spongebob. patrick lagi kelakar.

aku dah lama tak main game tijah. kalau start main nanti ketagih pulak.

yuyee cap limau said...

APE DAA KAK TIJ NIE..CER UPDATE BLOG NIE..BES GAK..KER KAK TIJ BERURE2 NK BEREHAT CAM KAK PAIH SPAN bob JGK??

Tijah said...

kakpah, den pun dah start cuti skolah gak kak!! hahaha

yb, 4 pc?? hahah. nasib baik pc, bukan bini. (sker betul yb ni dgn angka 4 eh??) :)

belle, petrik comel kan? aku try gak cr bantal polok petrik kat pasar mlm tadi...takdo plak!

yuyee, alahhhh!! kasi can la akak ko nih bersantai2 dihujung minggu nok!!! huhuhu

iina said...

selamat bermain games yo.. jgn terus lupa duniawi lak.. akhiratwi keno ingat2 gak ;)

09892 said...

smlm bday uncle aku, kebetulan cuti skolah ramai sedara ade kat kl so kitorang sajela sibuk2 buat saprais. Tem bila nak pagge uncle aku tiop lilin besday ke 58 dia tuh...ko tau dia kat mana? Kat bilik anak sepupu aku merangkap CUCU sedara uncle aku, duk layan game...bley? spongebob ke tak aku tak pasti... tp itulah dia penangan game ni, tak kira usia gitew...

tentangseseorang said...

ngalahkan kekanak :P

KV said...

jah, ko tak berebut pc ngan cem kah?

julietchun said...

malang sungguh nasib cem dapat mak cam ko, dari kecik sampai besar asek berebut jek,hahahha.

kakpiah said...

aku bencik main2 gem nih..

sbb menda2 ni la mood nk berblog aku jahanem, hanchor berkechai...

Tijah said...

iina, hikhik. adolak akhiratwi yo? dah cam mawi yo bunyi eh tu...misti peminat nih!!

zt, aku asalnyer tolong crkan link jer. sekali nak test caner nak main. sekali terus terjebak, terperangkap dan terbabas. dasyat tul penangan game ni. betul kata ko!

ady, i kan awet muderrrr....huhuhu

kv, maunyer tak. last2 dia merajuk masuk bilik tido. bleh??? hahaha

juliet, sesuatuuuuuu stetmen ko tu nok!!! takpe..aku amat memahami!!! hahahah!!!

piah, aku tau sbb apa...hahaha. inikah puncanye ko menteminetkan stimik???

Hidemichimomotani said...

Apo masalah duniawi ko tijah???

rizz said...

kemen men game lg hahakk

||alis|| said...

saya suka Gary si siput bersuara kuceen itu..

meowwwwwww..........

Monkey D Luffy said...

main dengan anak ker? hik3

09892 said...

hehe...uncle akupun asalnye nak leraikan rebutan antara cucu2...
last2 cucu2 dah keliling kek, dia kat atas lagi...

Tijah said...

hidemichi, masaklah aku...tak tau nak masak apa niari. hehe

rizz, ketagih woooo! cer try!

alis, tu la. mula2 aku ingat anak aku salah...rupa2yer mmg bunyi kucen ek?

kepten, tak aihhh! dgn bapaknyer! huhuhu!!

zt, hahahaa..aku skrg tgh merebut tahta highest scorer. berlumba2 tuh....

tasikmerah said...

nk kena try juga ni jah! ha ha.


.

mugiwara said...

kan dh cuti skola...
g a bwk anak tu g main snowball yg real...
kt mesia pn dh ada tmpt nk main snowball kan~

Tijah said...

tm, try...jgn tak try. hehehe

mugi, bawak pi mandi sungai jer la best!

shija said...

weeeehuuuuuuu!!!ske la cem coti sekolah dah start ni nok!leh mangun tongahari gitu lorrr!wiiiiiiaiiiiii sonok siot!

*exceli,acu el semalam nok!dah seminggu mak blur kaedahnyerk!miahaha

kakpiah said...

ye jah.. tapi aku belom menteminetkan lagi.. sbb kontrak aku masih berbaki dua bulan..

lugi lak kalo aku teminet..
jadik aku sedang menimbang tara adakah aku akan kembali berblog utk jangkamasa dua bulan ini?

emememememe.....

muadzlife said...

wah...harus den layan gak nih....

bagus gak terapi gini...

err lebih hebat dari spa q x?..

Che An Naszeri said...

ko main smpai arini ke kak..
bersawang da aku rase blog neh

Ungku Nor said...

AKU JELESSSS!!!!

*main game henpon je dlm lrt*

Tijah said...

cija, xpek nak bangun lambek do. mak skrg ni isteri, ibu & cucu misali nok. atok kau tu tak bfast kang masuk angin porut eh!

piah, ok la tu piah. 2 bln...etlis 60 n3 ko bleh samit. ala...updet la piah...updet la. abg carl tertunggu2 tu. hikhik

muadz, musti la hebat. sangat mengasyikan nok...

zihan, woihh! tukar la blk nama ko tu. cam manjo nak che an tu. hikhik

kd, game apo kak?? tetris ko? kikiki

Che An Naszeri said...

aku mmg tgh mode manja kak..
ko je maseh dlm fantasi

Tijah said...

che an. gulp! berdengung telinga aku nak nyebutnyer nok oiii..