Apr 7, 2009

i promise!

semlm carlos cuti...
.
hari ni carlos cuti...
.
esok pun carlos cuti...
.
tijah tanya kenapa? carlos kata saja. nak spend lebih masa utk anak bini.
.
tadi beliau tanya "nak gi kedai ni beli sokabar. ada apa nak kirim?"
.
kirim? mmm...adakah ini petanda beliau tidak mengizinkan tijah utk ke kedai azhar lagi? har har har (wah! gelak pun dah lain sekarang). jgn risau bang! jgn risau! tijah janji tak nakal lagi! i promise! (jari tunjuk "PROMISE" ala2 hakak hazwana ali...)
.

50 comments:

NieZearm said...

cuti 3 hari.. chem sekolah.. emm... (tammo la taip lagi) :-">

F A R Y N said...

hahaha..rahsiamu terbongkar..
wakakakaa

julietchun said...

Bila hujan je Carlos cuti, bila Carlos cuti je hujan, tu je komen aku,sekian.

paRi-paRi sYurGa said...

carlos telah tercium sesuatu yang kurang enak....





hahahahaha!

azie said...

salam

akak buat sign je ke?molot cam azwan tak buat?ahahaha

tentangseseorang said...

ahahahaha padan muka....mesti kak piah pi merepot nih. ahahaha

Hidup KOKA said...

eh,,,, hari nie bukan ke siazhar tu nak antar gas kat rumah?

shija said...

bukan sign tu kene cakap....hamvoiii..hamvoii..hamvoiii ke nok!

Ms.Lilies said...

aiyokkkkk...carlos dah bau2 bacang kot entry akak semalam :p

KV said...

jah, ekau cuti sama ke tidak???

neezareef said...

wah pn tijah..masih lg dgn kdai runcit azhar ihiks!

cokolat said...

abang carl..
jangan percaya dengan janji tijah itu!
dia pandai bermuka-muka sekarang ni...

takpe bang..
piah dah ready tunggu abang dekat lanai tuuu...
cok tukang usha line nanti.. okeh?
(sambel kenyit mata)

tasikmerah said...

padan muka ko jah!

muahahahahaha....



.

KaSiH said...

ahahaha...tu la kak..abg carlos tu cuti aku la yg hasut...aku kan dengki nengok kemesraan ko dgn azhar...

*kak..azwan ni sume perkara aku tak berkenan kat dia..cuma satu je yg aku terminat...hbag LV dia..cunnnn...

Tijah said...

jek,
sabarrrr!!!! aku tau ko tengah menghitung hari! wakakakaa...jill?? dimanakah dikau jill????

faryn,
semlm dia baca blog daa...hahah

juliet,
err...blm ujan lagi. tapi dah mendung. hikhik

pari2,
bau apa ek?? hahahaa...oh yer. perut ikan blm buang lagikkk...

azie,
nak buat gak tapi takot kena penampau jepun. wakakakak...

ady,
aku pun speku mcm tu. nati aku ganyang piah pasnih!

koka,
tu la tu...terpaksa kensel. amek gas kat kedai selvi plak. hahahaa

cija,
osah eh kan?? semlm atok tanyo mano dapek ikan ni? den koba...sazah bagi. hahaha. kono la mongak kit...

lilies,
ahah! terkantoi disittew. mak malluewwww!!! hikhik

kv,
ofkos ler cutiiii!!!! heheheh....

neeza,
bukan apaaa...kedai tu adalah best. hahaha

atty's said...

wakkakaka...kantoi dah ko tijah..

linn said...

itu bukan ai promis tu jah. itu amboi..amboi...amboi. nyampah haku nengoknye.

Tijah said...

cok,
sejak bile ko bersekongkol dgn piah cok? ko kan tau dia tak setarap dgn kita dr segi "sais"??? hahaha...

tm,
padan muka ko gak. terminum air u'uk cicak. hikhik...

kasih,
aku lagi la tak minat semenjak dia semakin hakak skrg nih....

atty,
mak pasrah!!!

kakpiah said...

ady.. ko jgn la pecah rehsia!!

cok.. tima kaseh cok.. nanti aku banjer ko embun menitik..

ko mkn la tiga pat mangkok.. sementara aku check in ngan bang kalos kt lanai..

lalalalalala..

Mama-Danish & Sarah said...

hahhahhah, aku tak kira, aku nak gelak jugak kat ko. kan dah kantoi ngan carlos. Jah, kalau ko taknak carlos marah kat ko, ko buat mulut cam hazwana tuh. meh comolot ckit. kui3.

rizz said...

kah2 kemain g jnji die.nan adoo kan hahaha

muadzlife said...

janji manismu ke jah?...ekekeke

momguess said...

tu lah ko tijaah nakal sgt, kan dh xboleh g kedai ABG AZHAR lagik

kuIna Jentayutiara said...

cepatnya dia dpt menghidu...

hezesuze said...

hahaha takut ngan carlos kekdhanye..huhuhuh

yuyee cap limau said...

nmpak gaye abg orlandom blom melepas la yea kak jah..tu la dulu dh soh bg kite xnk..ibarat yang dikendong berciciran..ewah2

xiiinam said...

aku terpaksa curi2 melalui NorkiahE90 aku wktu kerja...sebab tak nak jadi pengomen yang ke 90 atau 101 macam biasa.....

Ni pun dah jauh ke bawah ni...
Huhu.....

Kem salam kat Abang Carlos...
Ya Amor.....siempre Vivi....

azreen said...

hahahaha....abisla ko jah....pecah dahla rahsia......

eddie dewanaga said...

gua suka nickname dan tagline dulu;
Tijah Lawa.. lawa ke Tijah?
berbanding;
Tijah Nakal.. nakal ke Tijah?

*gua juga suka lagu Search, Seribu Satu Natijah...

"..tiada sangka,
aku tertipu jua
dengan helah
dan madah yang mempersona

kekasih yang kupuja
meracuni jiwa
setelah terperciknya
cinta yang pertama
di dalam keremangan
kasih yang melara,
seribu satu natijah,
membuatku kalah..."


- Search (Double Trouble)

chepsmore said...

tape.aku duk cover hang pi kdai azhar..

||alis|| said...

hmm...
kak jah... sini pon hujan gaks.

ko jgn ngengada eh kak nak merendek ber'modus operandi'kan 'silent mode' eh...

ha.. ingat aji usop kak... ingat aji usop.. har har har (aku bukan gelak taw, aku sebut nama abg har)

Teacher said...

bondo camni jangan blog.. bahayo.. kan dah susah

cokolat said...

piah nak check-in dgn abang carl kat lanai?
waduh.waduh.waduhhhhhhhh!
takpe.. cok usha line sambel mentekedarah embun menitik laju2..

babai baby...

Tijah said...

linn,
haku pun menyampah. wah! hakueee....

piah,
alah..takat embun menitik apa kellas. ko tengok la nati tipah nak banjer aku bellamy. dia kensel ajak korang...

mama danish,
comolot? cadangnyer centu la. nak kaver line maa...

rizz,
janji manismu nokkk!!! hahaha

momguess,
bolehhh jer! pegi senyap2 lepas nihhh. hahaha

kuina,
tu la tu. bila masa dia baca tah! hahaha

heze,
bukan takottt! ngerriiii jer. haaha

yuyee,
walupun x dpt kat aku...jgn harap bleh dapat kat ko! hahahah...

Tijah said...

cklah,
wuihhh! bukan ko punyer abg basiron ke kak? wakakakaka...jgn la tamak2....

reen,
lepas ni aku kena cr kedai lain la plak. kot2 ada yg ghoper justin timberlake plak ker kan?? hahaha

eddie,
natijah?? ada ek?? wahh! tak tauplak aku...ok. ko bleh panggil aku natijah skrg. ko sorang jer aku kasik can nih. hahahaa...

chepsmore,
bleh...tapi janji jgn dok situ lama2 taw...

alis,
apasal ko gelak tiru aku??? har har har....(ko punyer harun salim bachik ok???)

ticer,
mak silappp...patut rasierkan ekk???

cok,
mari aku lagakan ko dorang nakk???? biasaaaaa dia tuhhhh!!!!

ku tak sempurna said...

hikhikhik...
peluang aku lebih besar utk mengorat abg azhar...

syabas carlos... syabas...

shuzana said...

kak..carlos takut cintamu beralih arah..hehehe

tipahvogue said...

takpe jah takpe...abg carl lom taw slama ari nih siang malam ko dok sebut nama abg azhar tu, sebab nak rekemenkan kat aku, kan kan kan??

takpe2, nanti seblom piah gi check in dgn abg carl kat lanai, biar aku face to face kasik explain sama dia!

dun wori ye jah ye!!! i'm here for u!! nenong nenong nenong!

psstt...dah pwint blom header gambo kat blog aku untuk diposkan kat abg azhar tu?? cecepat la skek jalankan misi tu ek!! cayang ko seploh menet jah!!

Hidemichimomotani said...

carlos saje nak pancing tue..nak tgk berani tak ko kirim salam kat abg azhar tu!!!hahaha.

mugiwara said...

ah! cepatnya surat layang saya kepada abg carl smpai~

[gelak shaithonirojim]

Tijah said...

kts,
ni misti cklah yg suruh ko beralih arah dr pak zihan kan? hahah...

shu,
tidak mungkin...dia tetap sorang bertahta di hati ku. wah!!!

tipah,
yer tipah. tolong la tgk2 kan piah tu. dah semakin menjadi2 dia skrg nih. tah2 skrg dah pandai main ilmu penunduk sampai cok pun bleh terpedaya dgn dia. hehehe

hide,
saja nak test market la kot ek?? err..ko jgn bagitau org kampong dia ehh???

mugi,
kau mmg patne yg jahattt!!!!! huwaa...

Shifu67 said...

3 hari cuti.... cakar rimau la kooo... hehehe

Helmi Razali said...

kah kha, part akak azwana aliyah tu yang tak boleh tahan

iina said...

semoga ekau berbahgio yo jah.. abis den punya ikan bilis camno nie?? dah janji takleh mungkir janji tau.. dosa hehehe ;)

Tijah said...

shifu,
tak baik tuduh tawww!!! hikhik

helmi,
hamvoi! hamvoi! hamvoi! ko kemain kannn??

iina,
ok la. aku post la...tapi aku mark-up 30% yer? hahaha

Monkey D Luffy said...

carlos x risau punnnnn ;)

Cakap Kosong said...

tulah nok......len kali nakal le lagi! pas jer mamat tuh kat aku!!!

Tijah said...

kapten,
ok, nati aku cuba gandakan tahap kenakalan aku...

ck,
ohhh!! itukah sebab ko rajin call aku aritu? hahahah...

Hidemichimomotani said...

ish...x terpikir pulak aku nak buat mcm tu...tp skrg dah pikir!hehehe.

Tijah said...

hide, chehhhh!!!!