Sep 1, 2009

good bye?


sapo pulak la flag blog akak ni. osah la dongki eh kan? takkan ahkak rosmahwati kot? hahaha! tapi takpo la. akak dah rekues blog ni utk di review & di unlocked. kalau kena delete jugak nasib ah! malas akak nak layan lagi. nak concentrate bisness saja lepas nih. laie copek kayo. hahaha!!!


so mari kita countdown! ada lagi 18 hari...

silap2 tijah tiada lagi selepas ini!!! tinggal misteri & history...

err...perlukah akak say gudbai in advance terlebih dahulu?

59 comments:

ztzett said...

Yeay!...dah lama tak merasa jadi tukang komen 1st.

Babe...tolong ajar caner nak taruk gambar kat entry. Dah terai buat tak jadi...

Tijah said...

adik zt
masa compose tu kan...nak taruk gamba ko klik jer kat icon add image atas tu. ada option dia kat situ. lepas tu ko add jer la gamba apa2 pong. senang sajork tu...

Ms.Lilies said...

ko jgn ngada2 nak babai2 yek...
aku dtg jugak semban carik ko nnt

is@r said...

jangan tijah...kang pepagi mana den nak merayau & menghibur hati.

F A R Y N said...

sapela yg durjana tu kak....

~salwaredzuan~ said...

lepas bye2..sile hye2 dgn blog baru okeh!..hahhaahha sapa yg otak mereng tu g wat camtu?jom2 saman diaaa

kak wos said...

tibalah masanye ko berhijrah ker dotkom jah!

blogspot tak dpt lagi menampong kebanjiran pembaca2 setia ko..

aku akan doakan ko dr kejawohan..
kehkehekeh!

tijah buleh!

julietchun said...

dugaan bulan poser tu,perjuangan belum selesai takkan nak babai kot,hehehee.

chics said...

Kejinya sapa yang flag tu, nak kata ada unsur lucah takdela pulakk [penat aku tunggu haha]

ZARA 札拉 said...

mak aii~

siapakah yg punya cilakak tu kak?

mana ada lucah or apa pun dalam nih?

haram sungguh org yg flag tu~

ztzett said...

manala orang tu tak jeles, dalam masa beberapa saat je dah 10 orang dah komen...

***datang balik ni nak cakap tenks :)....

CikGaban said...

kak yusnirafiza,

harap boleh unlocked le blog ni.

blog akak ada la peberet saya.

jgn hilangkan seri hidupku...

KV said...

jah, konfem ko mmg glemer noks. Ada saja yg dengki. Huhu

||alis|| said...

bulan pose yg mulia nih pon ada yg dengki khianat ke?

nyampah la cam nih.. dah.. akak plak jgn ngada nak gutbai segala..

tak mo... tak mo...

jgn laa tutup blog akak nih.. ;(

dcrysz said...

apahal lak..tetiba jer nih???
ko jgn tijah ooiiii....
aku baru nak bermesra-mesraan ngan ko nih....hish!!!

ryurisora said...

la...baru nak jadi die hard fan akak. camno ni

Ayda said...

ko jah biar botul....... sian akak yg jauh kat US nih ha.. ko la penghibur hati ku yg kesunyian kat sini....... jah oi....... jgn la poie....hai... sodih bona dah nih.. ha

cokolat said...

kakak.. jangan begitu.
nanti sapa nak ajar adek pasal "kewanitaan" nanti?

HappyIrfa said...

ala..sedeynya.jgnlah stop menulis yer.xkisahlah nak tukar ke dot com pun.jgn lupa war2kan..saya akan merindu akan tulisan kak tijah

zie said...

kak tijah,

jgnla bubbye - akak la pengubat rindu den kat kampung den nie ha...
lagipung akak masak sedapppppppppppp

Lifesaver said...

sapo yg berani tu kak tijah?dapat detect x?hantar gi tjg rambutan..

kucingorengemok said...

agak budak 7 tahun jalan² kat net tertekan butang flag kot... tak mungkin la yb tijah mempunyai musuhhhh?

hatim a.r said...

testing2 haa live dari airpot dubai ni kak hehe..sapo plak yg dongki tuh poie flag pulak,abesla sumber resepi saya pasnih

Hezesuze said...

aiyooo tijah! baru den nk bermesra alam ngan ko tup2 ko nk tinggal kan den...uwaaaaaaaaa!!

smpai ati ko tijah....huk3...

p/s go go tijah...jgnler undur diri dr dunia blog ni...weols memerlukan ko...motippppp???? huahuahua

orensangkuit said...

alaaa abis nanti nak ambik resepi kat mana plak

huhuh

julie^beth said...

blogspot ni memang tak betul la

tasikmerah said...

jgn risau jah. aku pun kena gak marin. lepas review ok. he he.



.

Lazyf... said...

akak, toksahla babai dulu, ese nia baghu nak monyolami blog akak nih ha...sapola umat ae yg "sosah" blog akak nih gek eh...takdo kojo lain nak dibuek ko...

::narita:: said...

akak...
serious ke nie??

~LIZA~ said...

alahai.....

Ceera said...

takkan kot kak..

pearl'E.J said...

laaaa.. sapa yg gatai tangan dok lock2 tu... lock kepala dia baru dia tau noo...

mugiwara said...

tersilap tekan le tu...
nak tekan follow blog, tertekan falg blog

jgn a kecik ati~

selaku bakal yb, maapkn le beliau yg terlanjur tekan tu...
nikan bulan mulia~

NenekPenne said...

alah tijah, bukak la blog baru... janganlah menyepi...tak rock laaa mcm ni...

Syima Syaz said...

kak tijah..jgn babai.suka baca blog akak.mesti gelak punye

ai said...

JANGAN KAU UCAP SELAMAT TINGGAL TIJAHHHHHHHHHHHH!!!

AKU TAK RELA!!!!

(bisnes apa plak yg kau nk buat ni??)

Tijah said...

hai insan2 kesayangan akak semua...

jawab sekali harung la ni yer? ni pun terpaksa tompang parking depan starbuck maleh nak lamo2. (perbuatan keji..patut la blog kau kena lock. hahah)

akak blm ada mood nak berbelog lg nih. doakan rekues akak tu berjaya yer? dah ok sok akak janji mengepos dan mencerca secara marathon. heheh..

shuzana said...

kak jah..sape yg dengki..blog akak ni menghilangkan kebosanan den yg jauh diperantauan ni..huhuk huhuk..

yuyee cap limau said...

kak wathepen kak??aku
tak mahu kehilangan mu dan blog mu sekali..ayuh geng blogger kite
bersatu padu selamatkan ahkak tijah kite..

eddie dewanaga said...

i guess, u really need a hitman Jah...

*let me know beb... sementara peluru tengah murah ni.

Mak Su said...

laaaahhhh, awat kena spam pulak.. ish ish ish

♥miszluna™ said...

sape la yg dengki tuh!

JHT NYE..!!!


kak jah...
jgn biakan blog akak kne delete begitu je,,

wat bekap awal2..
jgn la pergi tggl kn kami..

nnt xde sape nk wat huda gelak sorg2 tgk laptop ni bile bc blog akak

hantumakan said...

wow, ko kena flag jah?..

tak sangka, apakah ada unsur mengapi di sini
tak pon si waheeda dan memey kot yg flag, kau, hahaha

apa2 pong, aku doakan ko dapat unflagnya nanti..

tak ceria idupku dgn tiadanya otai seperti kau nanti, hehehe

faiz said...

ada la yg dengki khianat tue kan jah... ntah2 si noormalik83 kot jah...hahaha..

ashley said...

Tak baik orang tu..
tsk tsk tsk..
Nak kutuk lebih lebih pun,bulan posa..
tapi rasa geram juga!!

sya mansor said...

Kak Jah,

hopefully buleh la di'unlocked' ye..
sebab...

nanti kalau Kak Jah takde, mak mertua suruh masak saya nak refer resepi kt blog sape??? hehe

aNiS tHe BumbleBee said...

huh??
jangan laa setop.kang sy kene tipon mak sy lg nk tnye resipi..huwaa!

blogspot ni kut kak tij.giler2 skit.

s@yangh@sni said...

babai nak pegi mana pulak nie...
boleh ker orang lain deletekan blog kita..

atty's said...

ko babai nak g mana tijah ooi..jgn ar majuk bulan baik nie..

cik syahira said...

assalamualaikum kak tijah.

alahai..
jangan la begitu.
nanti sure rindu-rindu.
silap-silap mengigau cari kak tijah kak tijah malam2 if tak baca entri akak. ahhhahhha<- even gelak seperti jahat tapi sungguh la, jangan la babai-babai pelissssssss.. =(

Cik Puan Huda said...

kak jah nak poie mano?

LiLa said...

Tijah,
Kalau betul kena katup,... ekau dah ada dot com sendiri atau bukak akaun lain jangan lupa khabar kat akak. Mati boring akak tak banyak belog ekau nanti. Harapnya blogspot tu tak betul...dia nak main2 dengan ekau jer tu...

xiiinam said...

ckLah pun pernah kena. Lepas review 3 hari ok. Kena buat word verification jugaklah Jah lepas ni.....

cookie devine said...

siapa cam dengki tuh ekk?

Monkey D Luffy said...

spam venezuela le ni

Tijah said...

hahahaa...takpo la. dah ok dah. kesilapan teknikel agak eh tu...

hana said...

jah, aku baru nak bermanja dengan ko

Hidemichi said...

Yer...aku pun pernah kene mcm ni. cuak giler... itu jam menyesal tak belajar jd hackers!

Kelly said...

salam...kak sory kalo saya terbuat isu sensitiv...tp saya terbaca ni

http://www.thestar.com.my/news/story.asp?file=/2009/9/3/nation/20090903071128&sec=nation

ada kaitan tak...kalo aka kene flag ni kebetulan hari merdeka...?

mungkin coincident yg sgt kebetulan...