Dec 8, 2009

hai...

salam sejahtera semua!

ya! kita kembali bersiaran seperti sediakala. sbenaqnya akak balik penang khamis lepas. ni ha baru sampai sbn. ada urusan keluarga sket. tak sempat nak haihaibaibai kat korang kan? kompiter ada bawak tapi tak sempat plak nak online.

err...motip tulis cenggini kan?

ada ke org rindu kat ko masaklahnyer tijah!!!

ok. akak harus sedar diri skrg.

nak pi basuh kain jap eh! selambak tuh! nanti senang2 akak cerita panjang.

daa...

42 comments:

ashley said...

Jah,
balik juga akhirnya ko ke laven der tu.Ingat nak sesat dalam hutan Yan!!!
ha ha ha ha

ashley said...

Rindu aaa kat ko!

cik jijah said...

ishhh tijah.. bikin gempar berhari2 senyap gitu tau.. luar biasa nokkss!!

adibah said...

welkam back, Tijah.. we miss u trillion!!

lupekanje said...

fatotlah sunyi je labender taim acik lalu aritu.

Si-KerDiL @ Spendex said...

tijah...windu! ktew ngah wat rosmery chicken nieh..dak umor 19 masok dapor...huru hare!

Signorina Syima said...

ramai kak yang rindu... usah risau... aku pon rindu dalam diam ni kak...

afiq said...

okeh saye adelah mis u laik hel okeh.. refresh page ini entah bape juta kali

FIESYAH said...

gambo entry gempak gile.....

catz said...

Tijahhh,
aku rindu kat ko..
duk ngendap-ngendap blog ko..tadek updet..keciwa gituu..
ko sekali ilang, kan..berdesup..tau2 muncul cam kapal selam naik ke permukaan laut.
updet tijahh..updet...
aku dah takde bahan bacaan ni..

hantumakan said...

ai rindu, serious, aku ingat kau sakit.. :), welkam bek

Ms AiReEn MoHd said...

kaka tijah ado...den pun rindu dendam nak bace blog akak ni hah.....huhuhuh cepat blogging..kalau maleh suh cem picit ..ko sebut je butiran nyer...

~Kak AZZ~ said...

ayoo ehh kau ni Jah...

awat hang tak habaq hang nak balik pineng...kalu idak bulih gak akak mintak tulun kat hang belikan buah paler barang 2/3 peket....haha....

welkam bek....bekkk...bekkk....Jahh....hehehe....

Zyma Saad said...

Salam Tijah.....

Aku sbg pencadang ingin m`cadangkan ko citer la yg kelakor ye. kasik aku gelak.....

Huhuhuhu......
:)

Dahhhh,dahhhh....pi basuh baju berlambak2 tu.

KAKTINY said...

oo.. balik penang hah..
ada pekena itu pasemboq, nasi kandaq ngan mee udang sg. dua dak??...
(huhuhu... nak balik kulim-penang gaks.. huhuhuhuhu...)

shaz said...

kak tijah..shaz ingt akak dah tukar URL baru ker..sendu tak baca upps akak tau..now..lega pala lutut ai..akak dah upp balik.. :P

Yunus Badawi said...

Nasib baik ko dah bagitahu aku hari tu ko nak balik Penang. Taklah rindu sgt aku hehehehe

xiiinam said...

Vaneckam Tangachi!











cklah pulak akan menghilang mulai eok...

geraugebang said...

Jah, ko pernah buek peel cam tu ko jah? Jangan Jah. Malu jah.

♣ haNie ♣ said...

kak...
jeruk pelam ade x..
jeruk pelam...


hehehehehe... XD

kakngah said...

tu la..goma laei main poei yo.. asek2 abg jais, asek2 abg jais..
dah..
poei basuh baju...

mrMiEZ said...

Ish.. Dak Tijah nie...

Naper turun Penang dak bagitau kat Miez...

Kalau tak, kita bleh jumperrrr...

Lenkali kalu turun Penang, bagitau tau...

Tijah said...

k.ash
hahaha. mano buleh sosek kak. aku pegi sana pakai gps tau. ngengada kann???


jijah
saja jer test market tu. hehehheh


dib
i miss yutuuuuu...hehehe


acik
labender mmg sunyi cik...walupun sey ado. hikhik


spendex
orait la tu 19 taon dah masok dapo. akak dulu dah kawen baru tehegeh2 blaja masak. haha


syima
kau buat ku terharu dikkk. hehehe


afiq
i miss u laik hel too. wahh! kemain befeluk ngan tengku azura khannnn? err...dier raba ko tak? hikhik


fiesyah
tu ahhh. carlos tak kasik bawak pc...leptop tak best. huhu


catz
nati aku donlot ayat2 cinta tu kat sini ko baca puas2 taw? berpuluh2 moka surat tuh. hehehe


dalia
wahhh! kemain kannn? biler taim ko ilang ko tak pikir akunyer rindu laaaa????


reen
cem picit? hahaha. tak rasa apa nok...cam angin lalu jer


k.azz
tak sompek nak besoping bagai do kak. blk pun urgent. heheheh


zyma
baju....dah basuh dah. ko tolong sidai ekkk?

Tijah said...

tiny
takdak. tak sempat. mak metua aku sempat buat ketupat palas & kari dagen ja. uiiii...sodappp....


shaz
dah blk dah dik. akak pun wendu nih dgn blog sindri. bleh? hehehe


yb
cehhh! bila masa plak aku bagitau ko bang? aku blk pun tak plan. kehkehkehh...


cklah
chegooo nak pegi mana plak tuuu?? dtg sbn koling2 aaa...


gerau
maghin maso kocik2 mmg salu kak. siap melalak hontak2 kaki sumo...


hanie
wuiishhh. budak2 teklok makan jeruk byk2. sejuk perut. :P


k.ngah
hahahahaa. kasi can la abg jais lamo kit kek sini. esok luso kito tukar ahmad nawab lak.


miez
laa...ko kat penang ke? haa..mari tinggalkan no kat email tijah. nati leh koling2...

mamarempit said...

tu la..dh ade org nk rindu ngn dia...dia buat dono je....

(majuk ni tau....)

rase nk meghaung guling2 kat kolo pilah tu tauuuuuuu

Otak Delusi Pelita said...

Kak Tijjjjj(ewah nama galmer baru aku bagi) Aku rindu la hohohohoo mesti best balik Penang makan sodap2 yo

afiq said...

aku yg teraba die... lengan ku tekene tetets die....






wakakakkakakakkakakakakkakakakakakaa





erkk...**

Cikpid said...

patuitlaa hang x update noo....

tengoq gambaq tu bikin gua sengih jek..

~0~ said...

lamo ber'honeymoon' kak

Yunus Badawi said...

alaa ko buat2 lupa pulak. hari tu kan ko ada bagi tau aku ko nak balik tasik glugor awal bulan 12

Lifesaver said...

ramai rindu ko kak

tasekM said...

aku rinduuuuuuuuuuuuuu ok!

:)

makdara terdiva said...

best arr blog ni tijah!..
terus terjatuh centa dgn org nogori..
*wink*

Tijah said...

mama
uish jgn...tekloh ah dah tuer2 ni majok. kehkehkehhh...


odp
misti la..penang kan sorga makan2 nihhh...


afiq
untongnyer koooo. errr...ada cam pamela endesen tak nok?


cikpid
haa..aku ade benda nak cer ngan ko nih. nati kita ym ehh...


~0~
alang2 suti skolah ni kannn...


yb
mano ado bang. sazah pun tak tau aku nak blk. huhuu


lifesaver
ko pun kannn> sampai x lalu makan kannnn?? :P


tm
ko dah sehat nok? bang bunger sehet jugakk?


makdara
fuyooo. aku ingat makdara jamu tu tadi. tekejut ai

Daun Bidara said...

la ingat ko kejar sales dah ujung taun ni

eddie dewanaga said...

rindu juga...

PUTUBAMBU said...

selamat basuh kain le jah..! hehehe


* hujan2 ni..mano le kain nak koring

Tijah said...

daun
ujung2 taun ni relax aaa...awal taun depan br kejar sales. xde la panik. hehehe


eddie
lu gua tgk kemain aktip fb ehh?


putu
tu la tu. kono la jomo bawah porch...

PUTUBAMBU said...

jah.., kalau ko nak jemur baju rapat2 or hang dekat2 sikit...dan taknak berbau kan..ko pakai lah sabun Daia.. kompom kain ko tak berbau..!

aku pun ada org kasitau ha...

ate cube try test tengok..!

eddie dewanaga said...

orang takde bini, macam tu laa...

gua tengah gila bertempur dgn band of heroes, unit gua antara yg terkenal memusnahkan benteng2 nazi...

ramai orang banyak squad member tapi gua, cukup dgn unit kecil, dari segi mobility, lincah dan cepat to infiltrate the enemy zones, deadly dengan gear yg cukup serta logistic yg tepat.

we're not special, we're elite!

NenekPenne said...

ni jer citernya? uwaaaaaaa.... penat tau i bukak blog semata2 nak baca entry u...

Tijah said...

putu
aku skrg pakai top. hahahaa. pakar pengeringan tempat teduh katanya kannn???


eddie
carik la bini sekoq. hahaha. lu ada invite gua tempur kan?? wa tatau main aaa...hahaha


nenet
hahaha. sowwiii aaa. lama tak berbelog aku jadi blur dan kagettt donggg...