Jul 25, 2010

.


isk!
kecit ati kita...

kita mana ada bela siput.
ikan puyu ada la...
.
.

31 comments:

sya mansor said...

diorang tak reti beza tu kak.. toksah la kecit ati sangat...

Tijah said...

sya
huhuhu. glemer kan ai niari?

afiq said...

lumrah idup artis mami. tabahlah

h a n i e said...

uihh..terlepas kandang ke kak "siput" tu..hahaha

glemer lah kakak ai arini..

nk sainnnnn :P

Tijah said...

afiq
mami tawu bebi. mami akan buat press conf esok.


hanie
bolehhh. nak sain kat mana ekkkk? kihkihkih

catz said...

tijahhhhh...
ko telan mereka kahhh???
iskkk..
siput tijah.
glemer ehhh.
:)

+a.z.i.e+ said...

saya baca tajuk berita tuh kat website berita harian, terus teringat awak, Tijah!!

Hehe, dah agak dalam hati, mesti ada entry pasal siput neh ..

Sekali bukak blog awak, betul pun dah jadik topik!!

Glemeress akak, noqqq~

kak Erna said...

ish2..jah..siput nak buek apo..sian.. dah nak malang kan..

kakpah said...

wakakaka.. tosodak lagik aku jah oi.. dah nak kolua balik nasik lomak makan tadi ha....

isabelle said...

saya wonder la camna rupa siput tu... agak2 lawa mcm kaktij x?

zonaku said...

hihihiiiii......

kak, cemana rupa bentuk siput tu yer???????

vouge cam akak x?

HaNa NyoTa uHArA said...

kak.. lawak la aku rasa.. aku ingatkan siput sarawak jek yang ada rerupanya siput tijah pun ada

Ms.Lilies said...

aku tgh membayangkan rupa paras siput yang telah dikidnap itu....

errrr....xde kaitan dgn ko kan nok?
:p

eddie dewanaga said...

gara-gara siput Tijah, Jah, meh sini gua tengok camana rupa siput lu...


Oops!!

Tijah said...

catz
ahhahaa. masak lomak cili api pun sodap tu...


azie
pandai awak teka. ekceli kita tak tau nak update apa. modal tajuk tu kan?


k.erna
sipot sodut tu sodap kakkkk...


kpah
rajin eh akak masak nasik lomak. kok dapek rondang ayam kampong osah sodap eh tu


isabelle
kalu dah siput tu..xde la lawa maknenyer tu. hehehhe


zonaku
mano ada siput yg cantik dikkk. haha


hana
tengok laaa. lepas ni mcm2 jenis siput akan kluar sokabar...


mimi
xde. tiada kaitan antara idop dan mati nok. huhu


eddie
mana wa tauuu. wa bela ikan jer. huhuhu

Daun Bidara said...

sebutannya lain jah, ada tashdid pada huruf 't' tu....

tasekM said...

apa lak tak ada...? ada ok. meh sini aku tunjukkan.

kikikiki....

:p





.

momguess said...

kalau aku jahhhh
hisshhhhh
xtau mana nak letak muka
malu sgt
sbb kan siput tijah budak tu mati lemas
sian kan


no publisiti pls
hahahahhaha


tukar nama jah
letak nama FS
glemer ko

Hezesuze said...

camne ler agak2 nye rupe siput tijah tu ye noks..??

tentangseseorang said...

wakakakakaka...rupanya ko kak asal dari siput yo?

err ko bela ikan puyu nape? takut toyol ke? ehehehehe

cikhajar said...

ayoyoyo.. kak tij ada bela siput ke

nizamsani said...

hehe.tak tau pula tijah tu sejenis siput.

J@J@ / Bini The Rock said...

hohoho!!

Kak Tijahh..
ko pemBUNOH ye! kesyian mangsa 2 org tuh!

kill kill!!
die die!!

xD

Huda Ramlee said...

kak tij,
mintak sain..huhu..

Nizam.Ariff said...

Sanggul ko bukan pusing jenis siput sedut ker..?

GADIS COMEL said...

jah o jah.. glamer ko jah.. haha..

monas2petronas said...

wakakakkakakakaka siputtt tijaahhh *gelak guling2..adeh la..cemana la plak siput ko bole duduk dlm air lelama wei..heheh sabar jah sabah

Desert Rose said...

Nok,

Aku tak abis lagi gelak pasal citer tok pekong tu , ni pasal siput pulak, haipppp.

Boleh tlng kuarkan semua lawak ko sblm ramadhan ye, biar aku gelak puas hati dulu sebab nnti bulan poso nak concentrate ibadat je (dengarrr tu hahahaha)

aNiS tHe BumbleBee said...

kih kih kih! ade pulak nama siput tijah.

k.e.r.i. said...

nama baru selain siput sarawak; siput tijah.

Tijah said...

daun
siputttttt? centu ker? hahaha


tm
mana? mana? mari sini tunjuk mehhh? huhu


momguess
tu la tu. nasib baik mereka tidak memfail polis report terhadap tijah kan?


heze
ko agak? ahahahaha


ady
yer. aku takut toyol sbb dier curi duit. antu jenis lain kureng sket. hahaha


hajar
siput atas kepala tu ade ler....


nizam
kalu gugel kan...ekcelii tjah adalah sejenis kucing. hehehe


jaja
arghhhhh. mak tak suka dituduh sebeginnew hoccayy...


huda
no problemmmm. kat mana?


nizam
sanggul siput sedut tu utk yg mengalami keguguran rambut tu...


gadis comel
kannn? ko ada kuar paper nyahhhh???? nan ado kan? hahahah


wina
gimana? pak sandynya udah ketemuin potonya sipot itu? (betul ke aku cakap ni?)


dr
wakakakaaa. ivadat katanya kannn? mana leh kuar semua. dia kena ikut bulan. skrg lawak syakban. lawak ramadhan akan menyusul kemudian.


anis
aku pun baru tau. ko agak dier migrate dr mana tu?


keri
aku syak lepas ni perodua/proton akan tertarik nak letak nama proton tijah pulak...